Відповідь: В І Т А Ю !!! Оскільки тільки нині добралась до компютера - ВІТАЮ НАДІЙКУ-ВІЛТІС З ОДРУЖЕННЯМ!!!!! ЛАСКИ ГОСПОДНЬОЇ, РОЗУМІННЯ, ПОВАГИ, КОХАННЯ І ПРИСТРАСТІ)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю красунечку Софіїчку з першим рочком і Наю, з тим що її донечка уже така велика! Від нас з Софійкою
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я вітаю Надієчку з одруженням!!! Всіх Вам благ, здоровя, щастя!!! Незабаром чекаємо побачити Вас на сторінках для майбутніх мам!!! А ще вітаю себе!!! Другого вересня відбулася розписка і я тепер ДРУЖИНА!!! п.с. а до весілля троха менше місяця
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Маюнку з іменинами! Мих. ------------------------------------------------------------------------ Вітаю усіх Наталь з іменинами! Мих.
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я Маруську вітаю з іменинами. Бо у нас нині Різдво Богородиці. І всіх Наталочок також вітаю.
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я вітаю всіх НАТАЛОЧОК (хоч із запізненням, але..)!!! Ви всі такі гарні і квітучі, нехай так буде завжди!
Вітаю усіх хто носять імена: Віра, Надія, Любов, Софія А зокрема - Мелоді, Черешеньку, Надійку..... Мих.