Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякуємо... А ми у Львові поступили...самі...без хабарів,які пропонували нам заплатити в Тернополі...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, Світланочко!!! Дуже-дуже приємно!!! Я також всіх "свіжих" і не зовсім )) студентів вітаю зі всупами!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сердечно вітаю Уляночку та її чоловіка з Шостою річницею подружжя! Бажаю вам безмірного кохання на все життя, гарних діток-квіточок!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я приєднуюсь... Улянка, бажаю шоб муж тобі ше багато-багато років сніданок в ліжко приносив...
Відповідь: В І Т А Ю !!! без пупера!.... якщо будете наполягати, то і я вас почну вітати з пєйсахом, кучок, днем червоної армії та днем народження леніна (сталіна, хрущова, горбачова)... ))))
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх зі святом державного прапора України, яке є сьогодні!!! :naci::naci::naci:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні вже завершується. Але сьогодні також День Харкова!Тому вітаю форумлян-харків'ян з Днем міста!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю VILTIS з одруженням!!! Кохання Вам, взаєморозуміння та багато-багато діточок!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх першокласників та школярів з першим вересням. Батькам терпіння, учням легкого навчання.