Відповідь: В І Т А Ю !!! Занудонько, теж вітаю вас і вашого чоловіка із подією, у вас чудова сімя!!! Нам з Робертом дуже-дуже приємно!!! Дякуємо особисто Маюнці, Ромкові, Занудці, Ірені, Надійці, пуперові, Іспаночці за теплі привітання! Всіх люблю!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Анастасiя, вiтаємо Вашу донечку з рочком!!! бажаємо рости великою, гарною i здоровенькою Ми (я, i Котя)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Самойловича з поверненням! Не заробляйте більше на баню! Без Вас сумно.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаємо Маюнку зі вступом на державну магістратуру!! Liliyah Romanova & nirvanka
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я не вмію так гарно фотошопити як Нірванка,але теж з величезним задоволенням привітаю Маюнку МАЮНОЧКО!!ВІТАЮ ТЕБЕ З ЧЕРГОВОЮ ПЕРЕМОГОЮ І НОВОЮ ПОДОЛАНОЮ ВЕРШИНОЮ - ІЗ ВСТУПОМ НА ДЕРЖАВНУ МАГІСТРАТУРУ!!!НЕХАЙ ЦЕЙ ОСТАННІЙ РІК НАВЧАННЯ ПРИНЕСЕ ТОБІ ЛИШЕ ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ І БУДЕ ВЕСЕЛИМ ТА НЕПОВТОРНИМ!!НОВИХ ТВОРЧИХ ЗЛЕТІВ ТА ПЕРЕМОГ!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІТАЮ НАШЕ ФОРУМНЕ СОНЕЧКО - НАДІЙКУ - ЗІ ВСТУПОМ У ВУЗ!!!!НА ФОРУМІ СТАЛО ЩЕ НА ОДНУ СТУДЕНТКУ БІЛЬШЕ!!НАДІЙКО!!БАЖАЮ ТОБІ ВІДМІННОГО НАВЧАННЯ,ЦІКАВИХ ПАР,ВЕСЕЛИХ ОДНОКУРСНИКІВ,ЛЕГКИХ ЗАЛІКІВ ТА ІСПИТІВ І ВСІХ-ВСІХ РАДОСТЕЙ СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Приєднуюсь до привітання Syavych, вітаю всіх системних адміністраторів!!! :radist: А також тих нещасних що виконують обов'язки системного адміністратора! Терпіння вам у цій нелегкій справі! Величезного терпіння стерпіти питання від "де тут додати колоночку" до "чого мій ком'ютер сьогодні не вмикається", бажано без насилля та розбитої техніки :dance: На це свято можна згадати прикольний допис Chortenia "Про граблі" Вчора читала, хоч доволі відоме і часто трапляється але ледь примусила себе вилізти із-під столу - на роботі все ж :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Надійко, вітаю Тебе та Володю зі вступом до вузів!! Ви - молодці!! Оригинал: 1035 x 1051 пик., 1500 Кб
Відповідь: В І Т А Ю !!! А привітаєте мене і мого чоловіка з 6-ю річницею з дня одруження (27 липня) і мою малу з виповненням 4 років і 6 місяців (28 липня)? А також мого чоловіка з днем системного адміністратора і мене з 5-ю річницею закінчення університету? (ух, нескромна, сама напросилася)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ясько! Вітаю вас з усіма актуальними радісними подіями у вашій родині! ::::::::::::::::::: Бажаю Вічної Любови!