Відповідь: В І Т А Ю !!! Панадолко, вітаю із захистом диплому!! Вітаю із початком вільного від навчання життя!! Чортеня, вітаю із перемогою в автоквесті!! Бажаю перемогти ще не один раз!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Іспаночко!!! Вітаю Вас із такою довгоочікуваною подією - Днем незалежності від студентської лави!!! Ви молодець, щасти Вам!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ІСПАНКУ І ПАНАДОЛКУ ЩИРО ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ БІЛЬШИХ ВАМ УСПІХІВ У ЖИТТІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дарую вам квіточки, які виростили мої батьки...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую. Я їм перекажу... Я на їхньому квітнику купу годин із фотоапаратом простояла... А ви заслуговуєте найкращих слів!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ОЛЮ!!!!!!ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!!ВІДЧУВАЛА ТВОЮ ПІДТРИМКУ ЯК І ВСІХ ФОРУМЛЯН!!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Біжу в гілку "власні фото". Як ми на площі Ринок обнімалися пам'ятаєш? То зараз так само, але ще сильніше!!! ВІТАЮ!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Іспанку вітаю з тим,що вона МАГІСТР! О! Я! Додано через 4 хвилини До речі,Панадолку теж!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ПАМЯТАЮ І ВІДЧУВАЮ!!!!!!я теж міцно - міцно тебе обнімаю:radist::radist::radist::radist: