Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю, вітаю Вас з цим знаменним днем.Довгих . довгих вам років у щасті і злагоді.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю-маму та її коханого чоловіка вітаю!!! Бажаю незабутньо відсвяткувати!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ага... він вихідний сьогодні і завтра, а я працюю. Тоді я вихідна в суботу і неділю а він в цей час працює. Ось так і живемо. А може ми тому так довго протримались що вихідні не співпадають?:D:D:D:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусечко, вiтаю з ювiлеєм! Бажаю багато багато рокiв разом, кохання, поваги i розумiння один одного!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю, я так просто вітаю... Без фото і квітів. Ти все знаєш! Я тебе люблю і бажаю тобі тільки всього найліпшого!!! Ти файна, і взагалі найкраща!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую всім дуже! Я аж прослезилась! А я думала що мені коханий ніц не приготує, а він мені сюрприз: прибрану хату і кухню, бальонів купу і вазу з квітками! Яке сонечко!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю, я також вітаю, хоч і запізно (склероз)! Нехай все вам вдається, кохання, поваги, і найголовніше - здоров"я!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю, вітаю вас з чоловіком!!! А в нас теж пару днів тому було 2 роки як одружились і 5 років як познайомились. Так я забула (про другу дату), а чоловік купив торт, приніс квіти )))))) Я була в шоці, аж мені стидно було.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю ! Щиро вітаю Вас та Вашого чоловіка ! Нехай кожен день Вашого сімейного життя буде святом ! З такою жінкою як Ви ,Вашому чоловікові це гарантовано .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Марусю-мамусю щиро вітаю з ювілеєм! 100 lat! Нехай душа співає від кохання: Де зустрілись дві дороги, Там завершились тривоги І з"явилася у мрії також музика своя... Як нелегко йти за обрій, Але ми давно не діти, Ми давно ціну пізнали І любові, і біди, Ми з тобою знаєм точно, Як ростуть і в"януть квіти, І тому туди за обрій Ми повинні все ж іти!
Відповідь: В І Т А Ю !!! О! Бачте... а ми нераз думаємо що вони черстві і забудькуваті. Додано через 1 хвилину В нього зі мною не просто свято, йому зі мною ФЕСТИВАЛЬ! :D:D:D Додано через 2 хвилини Дякую дівчатка за поздоровлення! Tutuka, а ви не знали не знали і забули. Ну як за таке можна гніватись. :D:D:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Марусю з річницею подружнього життя! Бажаю Вам молодості і кохання в серцях, терпіння і поваги один до одного, а головне здоровячка Вам і Вашим діткам!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Та ви ніби раніше згадували, а я тут за своїми "общєствєннимі" клопотами про все остання дізнаюсь. Скоро взагалі доведеться склерозник заводити.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Для маленької принцеси Коті від Любчика!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВІТАЄМО І МІЦНО ЦЬОМАЄМО В ЧОЛЕНЬКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю усіх із міжнародним Днем друзів! ЛФ дав мені їх багато. слава Богу. давайте один одного любити і підтримувати!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Друзі, вітаю вас!! Нехай завжди знайдеться поруч той, хто розділить вашу радість.. та підтримає у важку хвилину..