Відповідь: В І Т А Ю !!! Дуже дуже Вам дякую!! Перемога приносить задоволення, якщо її є з ким розділити
Відповідь: В І Т А Ю !!! До речі сьогодні день Банківського працівника. Отож вітаю всіх ( а особливо себе і свого чоловіка) з таким святом, бажаю усім працівникам високої зарплати, карєрного росту і багато сил для розвитку нашої банківської системи.....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю з Днем банкіра всіх банківських працівників! Додано через 29 хвилин Дякую.:shy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Карапузика та її чоловіка із річницею одруження!!! Ви чудова пара - зразок кохання та взаєморозуміння. Бажаю вам зберегти вогонь почуттів назавжди! В житті – як в казці : Три бажання, принцеси, принци і кохання; Рожеві замки, сині далі, Хто терпить – той перемагає, Хто вірить і горить душею – Зійдеться з мрією своєю!
Відповідь: День Народження у тебе..... Вітаю молоду сім'ю нашої любої Юлія@ з другою річницею одруження!!! Любові, мудрості, взаєморозуміння, поваги і багато-багато діточок!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Занудку та її чоловіка з першим ювілеєм їхньої донечки Терези !!! Нехай кожна мить буде повна надії Нехай пощастить здійнити усі свої мрії ! Удачі,натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко і просто !
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я вредна і капосна і поздоровляти її не буду, бо я їй троха заздрю білою завистю як онті ромашки. Ліль, а Ліль, вишли мені одну камінчину з бруківочки на Личаківській? Ну або хату сфоторавуй і вулицю, якщо з бурківкою ніц не вийде. Дузе просю, а?:no:
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІТАЮ МАЮНКУ ЗІ ЗДАЧЕЮ ПЕРШОГО ДЕРЖАВНОГО ЕКЗАМЕНУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА 5!!!!ТАК ТРИМАТИ СОНЕЧКО!!!НАСНАГИ ТОБІ ТА ТЕРПІННЯ!!!!БАЖАЮ ЗДАТИ УСЮ СЕСІЮ НА 5!!!!!:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шановні форумляни!!! Вітаю Вас з світлим святом - Вознесінням Господа нашого Ісуса Христа! Мих.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні я святкую 9 років з того дня як ми взяли шлюб :o. Як швидко час злетів, скільки всього було... а скільки ще попереду. :D Не так важливо куди ти прямуєш в цьому житті, Що ти робиш, чи скільки ти маєш ... Важливо є то, хто з тобою поруч.