Відповідь: В І Т А Ю !!! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!! ВІТАЮ ВСІХ ШАНОВНИХ ФОРУМЛЯН ЗІ СВІТЛИМ ПРАЗНИКОМ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО!!!НЕХАЙ У ВАШИХ СЕРЦЯХ ТА СІМ"ЯХ ЗАВЖДИ ПАНУЄ ТОЙ ПІДНЕСЕНИЙ ВЕЛИКОДНІЙ НАСТРІЙ,ДУША І СЕРЦЕ ХАЙ ЗАВЖДИ БУДУТЬ НАПОВНЕНІ СВІТЛОМ!!!БОЖОЇ ЛАСКИ І БЛАГОСЛОВЕННЯ ВАМ І ВАШИМ РОДИНАМ!!!НУ І ЗВИЧАЙНО СМАЧНОЇ ПАСКИ,ЗАПАШНОЇ КОВБАСКИ ТА ЯЄЧОК!! ВЕСЕЛИХ СВЯТ!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, шматочок сальця, та запашна ковбаска. І писанок пару з корінчиком хрону. Хай плине достаток до вашого дому. Христос Воскрес! .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всіх християн вітаю зі святом Христового Воскресіння. Христос Воскрес!!! Всіх благ!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Leopolis, Ваші писанки просто чудові! Поділіться секретом - як вдалось причепити на кольорові яйка наклейки? Бо я пробувала, то мені фарба змивалась, коли клала яйкоз наклейкою в кипяток. Воском теж пишу, але мої писанки такі гарні не виходять ВСІХ ВІТАЮ ЗІ СВЯТАМИ! ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ХРИСТОС ВОСКРЕС !!! Звістка радісна лунає! Світ Ісуса величає Великоднім дзвоном, співом, Чистим серцем - повним віри, Ясних, добрих сподівань! Великодніх Вам світань!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую Вам та іншим відвідувачам ЛФ за приємні відгуки - я старався Писанка зроблена власноруч ще більше надихає та занурює людину у Свято, як і будь-які інші приготування у родині. Цього року, на Вербну неділю, детальніше поцікавився у жінок, які продавали свої писанки, у тонкощах розпису - так швиденько прощебетали етапи процесу, що довелось вдома у пам’яті сповільнено прокручувати крок за кроком )) Раніше теж писачком з воском наносив узори і текст, але цього разу поставив задачу виконати писанку у декількох кольорах... На один розпис йшло 40-50 хв - це дійсно неповторне Святкове занурення, але мені ще вчитись і вчитись до майстерності ще далеко. Все дається методом проб у мене спочатку, так само як і у Вас, попередньо пофарбоване яйце втрачало у кипятку колір. Отож я вирішив робити все навпаки - спочату наніс термо-аплікацію, а вже пізніше занурив яйце у відповідний колір, після чого залишок фарби легко стирається з поверхні пластику залишаючись на торцях. Для того, щоб отримати темно-червоний відтінок - можна попередньо відварити не біле яйце, а жовто-коричневе. Успіхів, і гарних Свят!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Рік у рік любов Господня Творить свято Великодня. Маленькі ангели несуть дари з небес. Христос Воскрес!Воїстину Воскрес! Вітаю всіх з цим з святковим і радісним днем.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую дуже! Як доживем до наступних свят, спробую обов'язково! Ми ще малюєм яйця у відварі з цибулиння (з того часу, коли не було фарбників) - виходить натурпродукт Згідна на всі 100! Сподіваюсь колись своїх майбутніх діток навчити писати писанки
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дорогі форумляни, Вітаю Вас з святом Христового Воскресіння! З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Христос Воскрес!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Лілю і Зануду, а також всіх хто сьогодні святкує світле свято Вознесіння - щиро вітаю!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю зі святом Вознесіння усіх, хто його нині святкує!!! Вознеслся еси во славе, Христе Боже наш, радость сотворивый учеником обетованием Святаго Духа, извещенным им бывшим благословением, яко Ты еси Сын Божий, Избавитель мира. http://peinture.video-du-net.fr/images/tableaux-celebres/roublev/rublev_ascention_fete_vladimir.jpg
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІТАЮ всіх журналістів і в першу чергу - лічно дорогого MARTINI З ДНЕМ ПРЕСИ !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні, після прийняття присяги на Конституції РФ, до виконання своїх повноважень приступив новообраний президент Росії - Дмитро Медведєв, з чим і вітаю нашого Полковника та всіх росіян, які відвідують львівський форум !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Якшо я правильно розумію цей допис, то.... Вітаю Стрекозу з прекрасним і незабутнім днем весілля!!!