Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх Юдеїв зі Святом Песах ! Передаю привітання мого сусіди (не за помешканням, але за місцями служби):
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мої любі і найдорожчі форумляни! Щиро вітаю вас зі святом Христового Воскресіння! Нехай це свято для вас буде повне надії, радості і молитви!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх форумлян зі світлим святом Воскресіння Господнього! Дякую Вам за те,що Ви є,за те,що Ви такі. Хай у Вас в сім’ях панує любов і злагода,в домах добробут і затишок. Щастя Вам! Христос воскрес! Ромко,Люба і Зорянка.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх зі святом Воскресіння Господнього! Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі та ласку. Відчиняймо воротонька - гостів вітаймо, Христос воскрес! Усі разом заспіваймо! Невеличкий фото-нарис моєї Великодньої творчості... :shy: ...ось і результат Христос воскрес!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Леополісе, я ПРИЄМНО ШОКОВАНА!!!! БРАВО!!!!!!!!!!!! я теж так хочу навчитись!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх форумлян зі святом Воскресіння Господнього! Хай буде у ваших серцях і будинках любов, хай ваші близькі будуть здорові, хай поряд з вами будуть люди, що люблять і улюблені, хай горе і печалі обходять вас стороною! Христос воскрес!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хай лине увись передзвін великодній, І кличе молитва душу в політ! Хай зійдуть на землю щедроти Господні І крила розгорне оновлений світ!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Христос воскрес, дорогі! благодаті вам від Господа нашого Ісуса Христа. віри в серця і любові
Відповідь: В І Т А Ю !!! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! Вітаю УСІХ форумлян зі світлим вятом Христового Воскресіння! Нехай уВаших серцях і сімях завжди панує мир, спокій, затишок і любов
Відповідь: В І Т А Ю !!! Христос, воістину, воскрес! Великоднє Сонце сяє у ясній блакиті, Теплим променем цілує світ увесь. І серця для радості відкриті: Знайте, люди, що Христос Воскрес! Горобці цвірінькають надворі – То вони співають Богу честь! Позабудьте сумніви і горе, Бо Христос Воістину Воскрес!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Христос Воскрес!!! Хай світлий Великдень несе радість і добро у Ваші родини, а ясна пасочка посміхається зі щедрого столу на щастя!!!