Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх, хто у найближчу неділю готується святкувати Світле Свято Воскресіння Христового!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх ГАЛИН з іменинами!!!!!!!!!!!! Щастя, здоров"я, добробуту у ваших сім"ях, шаленого кохання і всього найкращого!!!!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Читача з Обкому з тим, що його землячка виграла чемпіонат світу з фігурного катання. Так тримати, Читачу!!! Українка родом з Обухова стала чемпіонкою світу з фігурного катання http://www.unian.net/ukr/news/news-242178.html
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю християн західного обряду з величним святом Воскресіння Христового! Зичу світлої великодньої радості, розмаїття почуттів, чудового весняного настрою
Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю зі світлим Воскресінням Христовим християн західного обряду! Христос воскрес!!! Божих благословінь та терпіння!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нехай благословіння, що нині його отрирмуєте береже Ваших дітей та родини! _______________ Додано через 7 хвилин
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх католиків із Світлим Празником Христового Воскресіння! Нехай Господь Бог, що Воскрес символізує віднайдення Вашої життєвої дороги та умиротворення душевних сил!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Галюсю з Днем іменин! Нехай у Твоєму житті буде місце для мрій і час для їхнього здійснення!!! Кохання -пристрасного, дружби - щирої і всякої-всячини, яка робить життя цікавим і приємним!!!!! Вибач, що не зробила цього вчора...сама панимаєшь - свята! соромнооооо...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Прийміть найщиріші вітання з великим днем світлого Христового Воскресіння! Від усього серця бажаю Вам благодаті, добробуту, святкового настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, і царюють у Вашому серці радість і душевний спокій.
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я вітаю усі хто любить театр і відвідує його... А це спеціально для lulu...