Відповідь: В І Т А Ю !!! І я усіх вітаю!!!Одна з приказок каже: «Якщо на Стрітення холодно, то вже скоро весна».:radist: :radist: :radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху, вітаю!!! 10 тисяч дописів! Оце істинний рекорд. (про оффтопи я мовчу, і ви не згадуйте :p) http://thenewjew.files.wordpress.com/2007/11/writing-multiplesources.jpg
Відповідь: В І Т А Ю !!! 10 000 на Стрітення, то добре? Додано через 1 хвилину Треба тепер молодіж пустити вперед.... а самому перейти на пенсійний режим....
Відповідь: В І Т А Ю !!! що ви себе так оцінили? ми тут всі в демократичній державі, де кожен має рівні можливості для здійснення прав(ото в мене вже моя "юристська" натура поперла ) я до того, що хто хоче, той і пише. і пише тоді коли хоче. так що, Миху, не прибідняйтесь, пишіть на здоров"я. Вітаю всіх зі Стрітенням і бажаю, щоб весна-таки була не затяжна, а тепла і сонячна. п.с. у нас цілий день завірюха-сонце-завірюха-мороз-сонце-сніг-завірюха-сонце....
Відповідь: В І Т А Ю !!! не хотіла того писати з міркувань виховання кращої свідомості форумлян. от я тут пишу - типу де хочу, але ж потім то буде в оффтопі
Відповідь: В І Т А Ю !!! подумав, що в туалеті грішним ділом, а потім зрозумів: пиши де хочеш, а Ліля перенесе куди треба.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, танцювати не буду, але тішитися точно. Я подумала, що ти жартуєш, а ти справді повернувся. До речі, новому настроєвому аватарові явно бракує відповідного підпису. Щось типу "рожа кирпича не просит". :p
Відповідь: В І Т А Ю !!! Жизнь,як зє-е-ебра. Чорна полоса,біла полоса. Чорна,біла.А потім хвост.... І повна..... Плаґіат(с)...:cowboy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! у мене сонечки в хаті зі шпарин повилазили і я зрозумів, що прийшла нарешті весна....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Пупера з поверненням на ЛФ Вітаю себе з першою філіжаночкою!!!:radist: :radist: :radist: