Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, Аліас ! Дякую усім. Не треба оркестру, не треба овацій. Просте слово і спілкування - найбільший подарунок для мене .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ні, в жодному разі. Я не вмію розлюблювати людей, яких люблю . Мала багато важливих термінових справ до вирішення і не могла собі позволити відволікатися, не можу і тепер, але просто не витримала цих гнітючих рамок, в які мені важко вписатися . Інколи мене знову не буде, можливо, й довше, але я повертатимуся до дискусій у кав"ярні . Я колись одній людині це пообіцяла, а слово, я за звичай, дотримую .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хочу привітати Маюнку, котра цілий місяць просиділа у книжках і вчилася, не зважаючи на погоду та стан здоров"я, тяжко та старанно... ІЗ ЗАКІНЧЕННЯМ СЕСІЇ !!!!! Бажаю гарно відпочити! І най природа навколо сприяє відновленню сил та отриманню тільки позитивних емоцій!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ДЯКУЮ, сонечко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! прийшла додому, три години проспала - і то ледве встала. недосип накопичився за цей час. знесилення. але тепер можна відпочивати і читати те, що хочеться, а не те, що ТРЕБА!!! ще результат би останнього іспиту знати , але то вже у п"ятницю після 17 години...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Leopolis'e !!! Даруємо вам модераторський набір І щиро бажаємо, аби для вас модераторська праця завжди була легкою та приємною !!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Лілю і всіх хто святкує за Новим Стилем із святом Стрітення!!! Світімось свічкою, бо Ісус в нас перебуває!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІТАЮ ЮСТИНКУ!!!!!! З ТИМ, ЩО ВОНА В СУБОТУ СТВОРИЛА НОВУ СІМ"Ю!!! БАЖАЮ ЇЙ ШАЛЕНОГО КОХАННЯ, ТЕРПІННЯ І ЩОБ ВСЕ СКЛАДАЛОСЬ ЯКНАЙКРАЩЕ В ПОДРУЖНЬОМУ ЖИТТІ!!!! А ЩЕ , ЩОБ МИ СКОРО ЇЇ ЗУСТРІЛИ В ГІЛЦІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ МАМУСЬ!!!! ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! УРА! Не маю нічого проти!!! Дякую! Всім-всім-всім!!! Додано через 38 секунд Щиро дякую! Так приємно!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх з китайським Новим роком! З роком пацючка! Нехай він буде щедрим на щастя, веселощі та удачу!
Відповідь: В І Т А Ю !!! В І Т А Ю P E D R O зі Всесвітнім Днем Стоматолога ! Бажаю в найближчий час переселитися до "правильної" півкулі !