Відповідь: В І Т А Ю !!! АНГАЛА!!!!!!! Поздравляю с Днем рождения!!!!! Счастья и здоровья! Хорошей дороги, хороших машин!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хорошей дороги, хороших машин![/QUOTE] Полковник, Вы намекаете человеку за границу переехать?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковник, Вы намекаете человеку за границу переехать?[/quote] Нет, Человек работает на такси. Вот я ему и пожелал....
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я себе привітаю з 15-річчям перебування в гАмериці. У зимовий вечір 6 Січня 1993 року ми прилетіли до цієї країни. Переліт був цікавий сам по-собі. Тяжкі були початки, особливо коли ти сам як перст в чужій країні без мови з 50-ма дольцями в кишені а наші браття українці лише тобі кажуть, а ви чого поприїзджали? А вам треба помогти? То ідіть до тої пані, а та пані відсилає до іншого пана, а інший пан до ще іншого пана... ітд.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю, Марусю! Я туди їздив "на розвідку" у 1989, подивився, прикинув і повернувся. Не шкодую. Тоді була популярна пісенька київського автора (який сам у 1990 звалив до Ізраїлю): Хорошо в Нью Йорке, братцы, Есть большой резон По Бродвею прогуляться, Поплевать в Гудзон. Наша жизнь им незнакома, Желтый Дьявол - их девиз. Ни обкомов, ни райкомов, А один сплошной стриптиз! В Гарлеме негров - как в Москве на Первомай, Прилавки ломятся от вин и антрекотов. Ну как не вспомнить о тебе, родимый край Никем не пуганых веселых идиотов ! Щастя Вам та успіхів !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Полковника із закінченням терміну гауптвахти ! Эй, налей-ка милый, чтобы сняло блажь, Чтобы дух схватило, да скрутило аж. Да налей вторую, чтоб валило с ног, Нынче я пирую -отзвенел звонок. Ах, что это за сервис, если нету баб? Мне с утра хотелось, да нынче вот ослаб. Но чтоб с какой-то лярвой я время проводил - Был бы кореш старый он бы подтвердил. Дам тебе я трешку, или четвертак. Все равно, матрешка, будет все не так. Так пусть тебя мочалит жалкий фраерок- Нынче я в печали -друг мотает срок.
Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu Нірваночко, вітаю.Бажаю вам жити довго і щасливо , мати купу діток і зберегти кохання на все життя
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні у моїх батьків - 55-та роковина шлюбу. Бажаю Нірванко, і Вам жити у щасті, здоров'ї, любові, щоби з дітками, онуками і правнуками колись таку ж роковину відсвяткувати! Ці гірські квіти - Вам від моєї мами Миха вітаю з новим, ДУЖЕ гарним аватаром!