Відповідь: В І Т А Ю !!! А ну не сміти глузувати з Писанки ! Пам"ятаю, як прийшла 17-річна дівчинка з приємною посмішкою - помрежем літературно-драматичної редакції. Абсолютно без комплексів щодо своєї фактури. Компанійська, грала на гітарі, могла бухнУти "на рівних" із чоловіками. А якщо хтось дозволяв собі брудний жарт - так могла стукнути, що жартівник летів над паркетом кілька метрів. Потім ще стала автогонщицею-раллісткою. Спочатку на 2108, потім на Бімері. Тож я її поважаю як "свою в дошку" людину. І прошу пам"ятати, що ... може стукнути досить фахово !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Маріє, саме так. Вона розповідала, що дитинство пройшло серед хлоп"ячої компанії в хуліганському районі. Тож її навчили прийомам самооборони, навіть проти ножа. Чоловіки дрібної фактури її побоювалися. При тому - дуже інтелігентне домашнє виховання, це відразу відчувається.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Добре, тоді, та цьоця на пуперовому аваторі як три Гані Герман докупи... ну як? Чи Ви і її знаєте?
Відповідь: В І Т А Ю !!! гггггггпомацяти хочєсі...особливо ту ліву опуклість...що ближче до нас...наводжу на аватар а там...лапка...чи то пак-руця...тут то мені дах і знесло...від пуперівського аватару ....гггггггг
Відповідь: В І Т А Ю !!! ... в 11 часов если крышу уносит, то мы с вами чем то похожи, у меня крышу сносит уже с 10:00
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ах, Vasili, як це нагадує брежнєвські часи, коли міцні напої продавали з 11-ї до 19-ї. Московські алкани називали 11-ту годину - "Час волка".(*) А Горбачов зробив подаж із 14-ї години. Ну вааще ! ________ * В Москві на будинку лялькового театру Образцова є годинник, де кожну годину 00 хвилин з"являється якась тваринка. Об 11:00 - вовк.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Так, хто мацав пуперів аватар?!?!?!! Його тепер не видно... :D:D:D Додано через 1 хвилину У Канаді постійно натикаюся на людей, котрі мені говорять про 16.20.