Відповідь: В І Т А Ю !!! Нірванко, вітаю з успішним захистом!! Ми у вас ніколи не сумнівалися! Ви тепер ще більша гордість форуму! Дипломована!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю !!!!! Найприємніше вітати з народженням і першим днем життя дитятка! Божого благословення Вам і Вашій сім'ї!
Відповідь: В І Т А Ю !!! є ще марин, світлан.... та й не смішно ж це.... є ж ім’я анатолій?.... а земля називалася анатолія.... дарія -- від дарій, лідія -- теж така земля є.....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Щиро дякую за привітання, за хороші слова!! Так і хочеться всіх обійняти!! Мені дуже дуже приємно! Також вітаю Олюську (вона вчилась на поверх нижче ) із захистом!! Вітаю зі свободою і закінченням того всього!! :dance: :radist: :dance:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вiд свинi-дерези, яка рiдко сюди заходить, вiтаю Нiрванку зi здачею - так тримати! Вiтаю Андрiану з народженням принцесси Вона вам принесе багато радостi i щастя, це з досвiду
Відповідь: В І Т А Ю !!! Поздравляю боевых офицеров МВД с професиональным праздником. Успехов Вам, ребята. Вчера познакомился с двумя оперативниками из Дагестана. Разговорились, спрашиваю у них - как там у Вас обстановка, опасно? Да нет говорят, нормально, правда постреливают иногда а так - жить можно. Во время дальнейшего разговора один из оперов случайно обронил, что только в этом году у них погибло 12 ребят. Я уточняю - из УВД города? ...Нет - только из нашего отделения...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мих, жаль что Вы не видели как я ржал, когда услышал что Луценко вновь министр Чесслово - еще больше обрадовался что я вовремя ушел!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні День енергетика!Якщо на форумі є енергетики, всіх вітаю. А у моєму місті сьогодні свято .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Спасибо конечно же!!! Но это же чисто советский праздник.Некоторые на форуме Вас не поймут.:cowboy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Що значить "совецкій".Енергетики були і тоді і зараз. а для чого політизувати чисто професійне свято.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Уважаемый ДАЛЬНЕВОСТОЧНИК! С ЮБИЛЕЕМ Вас! Здоровья, оптимизма, денежной работы!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Поздравляю всех с наступающим Новым Годом, а то, вдруг, еще долго сюда не загляну..