Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Марусю-маму з 200 кармою!!! Ви вже внесли свою значну лепту до форуму. Допомагайте нам і далі робити його кращим, особливо розділ "Кухня" зручним у користуванні.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Завтра, але завтра я можу не мати часу на то, шоб на Форум зайти, тому вiтаю з запасом.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну нині так нині. Просто може хто наїсться багато індика а потім засне, а в чорну пятницю полетить до маґазину і до нету не дійде... то вітаємо
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну і хто мені ювілейну карму дасть? Додано через 4 хвилини О, Мелоді найшустріша. Дякую
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я так зрозуміла що десь вже сьогодні варто вітати форум з річницею З новими стінами так би мовити!!!:rolleyes: (чи не так? )
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я себе вітаю з тим, що якщо зараз відійду від компа, і візьмуся до роботи, то нині у Політехніці буде виставлена моя виставка світлин з Сандармоху-Соловків. (з нагоди презентації товариства «Калина» в Карелії (РФ) і книги "Убієнним синам України") ЗІК У програмі: 1. Презентація "Калини". 2. Сандармох і українці. 3. Вшанування пам'яті жертв терору.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Може заскочу, але пару питань: Вхід вільний? Актовий зал то де (головний корпус?)? До 16-ої ще будете?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Головний к., 2-й поверх. о17 там презентація книги голови товариства "калина". буду.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх "світлих душею" з третьою річницею помаранчевої ЕВОЛЮЦІЇ ! Надалі - день СВОБОДИ ! :naci: :radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Якби ж кучмізм закінчився зі зміною режиму... Кучмізм жиє! І ві Львові теж... Мугикаючи під ніс: А щоб збудить хиренну Волю...