Відповідь: В І Т А Ю !!! У мене 500 карма, приймаю вітання!) Ну от, взяли і зіпсували...вже 501 ну ладно, можна ще з 300-м дописом привітати
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шреку, мені приємно, що я був тим, хто закруглив ваші карми до 1000 ! Успіху Вам у всьому, чому тільки може бути ! Хай Вам завжди щастить !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Щиро дякую! Я це був помітив але думаю мовчу, щоб не сказали, що маю щось з космосом...:rolleyes:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сявичу, де Ви там, а-у-у-у. Поясніть, будьте добрі, шо це означає. Казав Пупер, що Ви правильніше можете це сформолювати...!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Йой, пупере, навіщо людині мізки засмічувати компутерних хламом. Хай буде просто файне число. Кажуть 7-щасливе число, а тут аж 777! А що відкрита людина то і за дописами всі давно побачили
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Бориса з Києва, та всіх хто скрив, що працівник радіо, телебачення та звязку. Бажаю всего найкращого.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю себе! Моя фотка потрапила до "Blue Star Favorites" - така собі галерея прикольних фоток Опери :shy: Я ще сама не зовсім зрозуміла що то таке , але вже тішусь Це так несподівано і приємно
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вчора був День звязківця. Тож вітаю всіх звязківців. П"ємо за "связь бєз брака".
Відповідь: В І Т А Ю !!! Якщо не помиляюсь, то сьогодні день студента. Вітаю всіх теперішніх і колишніх студентів!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Так, так, сьогодні день студента Мій останній, УРАААА!!!! Приєднуюсь до вітання, побажаю веселого життя студентам, халявних сесій і легких дипломів!! (і собі бажаю чим швидше зробити і здати диплом :shy
Відповідь: В І Т А Ю !!! В мене теж так бувало в останньому семестрі. На пари не ходила, бо працювала, часу на біганину-ксеранину методичок не було, то відфоткувала їх. І от на днях теж - прийшла на кафедру, відфоткала оголошення і переслала одногрупникам по нету