Відповідь: В І Т А Ю !!! .... ну й до мене доходить..... і жодної таємниці, я - не Михайло і не кобіта (на всякій случай).
Відповідь: В І Т А Ю !!! То як я маю звертатись, то так на всякий случай... . Бо пані Ліля шось шифрує інформацію, а я ніяк не догоню. Хоч в принципі вона видно мала на увазі Мих., а не Михайло. Думаю, що нарешті і до мене дійшло. Втупів остаточно з тими голубими і москалями...!:dance:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Бог з ним, звертатимусь згідно псевдоніму. Головне знаю, що він чоловічої статі, не голубий і не москаль, значить говорити з ним можна.:radist: :radist: :radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! В`януть трави осінні Жовтий лист опада, Тільки мова не вяне, Струменить, як вода. Приспів(2рази): Рідна мова вкраїнська Весен сонячний цвіт. Кожне слово, як пісня, Барвограй, оксамит. Вороги вік плекали Чорні плани свої: Закайданити мову, Розіп`яти її. Приспів (2 рази) Але мова, як хвиля, Із біди вирина Й на устах ніби сонце Промениться вона Є в житті ще полова, Бур`яни, пустоцвіт І сини препогані, Що забули свій рід. Приспів(2рази): В них любов до чужого Викрутаси – слова, Та не вбить нашу мову Мова – вічно жива.
Відповідь: В І Т А Ю !!! І свіжі дописи пупера теж, котрий зник на досить довгий час. Пупере, бажаю більше не зникати!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Как-никак, а повод ЕСТЬ! 999, однако! Давайте уже кто-нибудь 1000! П.С. Данилу и Зеника прошу не под...рать! По-человечески прошу!
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я додала.. Але не подумайте, що я все зіпсувала!! Просто вирішила допомогти Полковнику швидше добратись до другої тисячки :shy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всем искреннее и сердечное СПАСИБО! Это ВАША 1000! Кто я без ВАС? Да нихто и звать никак! Так-то!:cowboy: Спасибо, тронут ВАШИМ вниманием.:shy: П.С. Ромко, с меня ПИВО, что ещё возмешь?