Відповідь: В І Т А Ю !!! Роман, вітаю Вас з 1000 кармою і віддаючи належну оцінку Вашим дописам, бажаю і надалі сил, творчого натхнення, і максимально позитивних успіхів в житті.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дуже дякую, Віро!! Я і не бачила, що в мене 500-ка! Дуже приємно! І особливе дякую за ромашку! Прекрасна квіточка!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую ! Це схід сонця. Тут сонце для мене символізує Бога, до якого ми стараємось наблизитись протягом короткого земного життя, минуючи темряву, яка намагається опанувати Землю, наповнюючи простір своєю сірістю... .
Відповідь: В І Т А Ю !!! :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p вітаю себе прекрасну з тим що нині місяць як я на форумі і то в мене 101 допис отак :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Відповідь: В І Т А Ю !!! схід.... коли ми заходимо до церкви, то в основному лицем до сходу... помітили?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Питаються 110-літню бабусю, що вона може винести зі свого досвіду: "Знаєте, за все своє життя справедливості не бачила!", але від того життя не закінчується. І зараз я чую більше брехні в житті, ніж правди. Але варто святкувати наші позитивні почуття, силу і душу, які вклали тоді, а не зраджувати самого себе. Все-таки, що не робиться - на краще! Не тужіть!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пане Михайле, я згадав історію, яку чув від когось. Було на Україні село Пійло. Назва пішла від того, що там було багато когутів і вони кожен день піяли,а прийшли москалі і поміняли назву Пійло на Пойло. Краще вже хай буде День української писемності і мови, а то ще хтось переплутає з кунілінгусом... !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пані Ліля, прошу просвітити мене в цьому питанні, бо я чоловік новий тут і ще багато чого не доганяю, чесно кажучи.:o