Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, Ліля. Додано через 1 хвилину А я вітаю Левандівку з тим самим і по тому самому місці. Додано через 21 хвилину Ви явно не зрозуміли Уми допис.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пане Левандівка, а Ви тепер з паном Михом в ногу крокуєте! Хто кого доганяє, цікаво ? Одним словом, тиждень вже з самого початку виявився насиченим на події, тому я бажаю всім активного його продовження і, безперечно, успіхів у просуванні у форумівському змаганні . Принагідно вітаю і пана Миха, і пана Левандівку, і Лілю теж, яка вже давно перегнула за дві тисячі, і пана Полковника, який за лідерами ніяк не вгониться, і всіх інших, з першою-десятою-двадцятою-і п"ятсот першою кармою .
Відповідь: В І Т А Ю !!! (Не могла просто піти спати, не привітавши, + не знаю, чи завтра зайду) Вітаю пана Ромка з досягненням першої величної тисячної карми на форумі . Бажаю Вам просто здійсненного життя, як у реалі (насамперед), так і у віртуалі !
Відповідь: В І Т А Ю !!! З днем Великої Жовтневої Вас. З надією, що будемо так празднувати Помаранчеву як цю колись і стільки років:bazar:
Відповідь: В І Т А Ю !!! У мене зараз якраз за вікном чути музику , щойно пройшли демонстранти, чоловік 80, з червоними прапорами, транспорантами, пісні революційні співали..так прикольно..Але на то ніхто не звертає уваги..чим би пенсіонери не тішились.....
Відповідь: В І Т А Ю !!! У-у-у-у! 7 листопада… Для телевізійників – був День Кошмару №1 (1 травня було хоч тепло…) Щож, Привітаємо дідусів та бабусь, які тішаться під місцевими ленінами. Ура, Таваріщі ! Ось хіт №1 – обов»язковий для виконання усіма духовими оркестрами Сжатый файл: (РФ и зарубежье) http://download.sovmusic.ru/m32/marshkom.mp3 - 32 kbps - 898 Kb Большой файл: (РФ и зарубежье) http://download.sovmusic.ru/m/marshkom.mp3 - 128 kbps - 3605 Kb
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, народ, може хтось не так зрозумів, але це ваша справа. Зараз в мене кожен день свято, бо кожен день може стати днем народження мого малюка, тому не судіть строго, львівяни. Мих не лякайтесь, моя мама з таким натхненням і сарказмом про це бувше свято говорить, що просто не змогла не приколотися і заодно показатися на форумі.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Оце буде дійсно свято! Не забудьте нас повідомити про цю подію.Здоров"я Вам і дитинці. а також легких пологів
Відповідь: В І Т А Ю !!! Тоді інша справа, най малюк музон послухає, не завадить. Потім мама все пояснить. Удачі Вам, здоров'я та снаги на всі справи. PS До річниці майдану потерпіть.