Відповідь: В І Т А Ю !!! Не хто, а що! Тисячка! Додано через 47 секунд Миху, я Вам ненароком відняла спочатку, замість додати.
Відповідь: В І Т А Ю !!! все одно вас люблю... Додано через 18 хвилин Хороший настрій у мене нинька... і спати не хочеться...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хороший настрій у мене нинька... і спати не хочеться... Пане Мих, а Ви нам якесь душевне віртуальне послання скомпонуйте !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пане Миху, бажаю Вам спокою душевного і навколишнього. Хотіла Вам тематичний вірш підібрати, але зупинилася на ось цьому: На все є час - на голубі тумани, на вчинків простоту, на простоту понять, на те, що коли навіть не таланить, можливості - і ті уже п"янять. На те, що сил немає де прикласти, бо силам тим не відчуваєш меж, і прагнеш далі - до мети і щастя, а як впадеш - не боляче впадеш. На все є час - на милу недосвідченість і переконання у власній правоті, і на любов, що благодатна, вічна, буває раз і тільки раз в житті. На все є час - на самоту і вірші в безсонну ніч осінньої сльоти, на гіркоту безмірних перебільшень і справедливу жорсткість прямоти. На все є час - на право заперечень, на те, щоб згасли істини старі, на те, щоб не вагаючись, на плечі узяти непосильні тягарі. А потім, розрізняючи баласти, і з-поміж них - єдине, основне, спокійно зняти, вибрать, перекласти, сказать: - життя, прийми тепер мене! (Ліна Костенко)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хороший вірш Ліни Костенко, він мені нагадав уривок з Старого Заповіту, де також говориться, що на все є свій час. "Є час розкидати каміння і час - збирати", - ніколи не думав, що то є цитата з Біблії. Дякую за вірш, Черешенько...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні Всесвітній День чоловіків Тож від імені всіх жінок вітаю присутніх на ЛФ чоловіків зі святом!
Відповідь: В І Т А Ю !!! :shy: А, я і не знала,що таке свято є...Якби не ви, Liliya, то мабуть і не взнала. Так що приєднуюсь до привітань, з таким ось віршиком: В прекрасном имени Мужчина Сложились мужество и стать, Уменье думать и мечтать, Быть вдохновенным без причины. Уметь любить, уметь дарить. То уходить, то возвращаться. Таким непостоянным быть, Такой опорою казаться... Оберегай же их судьба От лжи, предательства, обмана, И благосклонной будь всегда, Дай жизни полной, без изъяна. И пусть сплетаются слова, О тех единственных, любимых, Кого природа назвала Прекрасным именем - МУЖЧИНЫ. ...Воть...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Точно, тільки хлопці не завжди кон"яком чи пивом хочуть вгощати, а більше філософуванням займаються .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні отримав ПП від Уми "Ваш допис переміщено". Вітаю форумлян (і, звичайно, Уму) з поверненням СУПЕР-модератора!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую Роман за оцінку аватара. Думаю він найбільше відповідає темі село і люди !