Відповідь: В І Т А Ю !!! Та тут же ж. А "Оголошеннях і вітаннях". http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28964
Відповідь: В І Т А Ю !!! Щиро дякую!!! А я вам дякую за ту мою карму і усім-усім, хто мені її додає і хто віднімає.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я не злопам'ятний (до жінок). Що ж ще на форумі робити, якщо не критикувати? Сироп лити? - Нє, не моє... Додано через 7 хвилин Гм-м-м... Прочитав: І аватарчик не гірше. СУПЕР!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ТАК не тільки ж карму дорисовувати..? Ой... а Ви про яку "роботу"? :rolleyes:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Та вашу, вашу. Чи ви боїтеся, що пан Мих вам карми зніме, що ви мені на аватарці ріжки лишили? :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пан Мих? Мені? - Нє вєрю! (с) Пан мих, згідно статистики Хіба, за "злісний плагіат"... Нє?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нірванко, дякую і за першу тисячку у моєму житті і за твою причетність до неї (до речі, само собою зрозуміло, що на ТИ, зважаючи і на вікову більш-менш схожість, і на творчу спорідненість душ )!!! Дякую всім на форумі, словами Вакарчука, що ВИ завжди зі мною, і я живу не так, як всі, як за стіною, але з любов"ю на душі... І, зважаючи на пізню годину, кажу спасибі усім форумчанам словами дуже рідної мені Ліни Костенко: Вечірнє сонце, дякую за день! Вечірнє сонце, дякую за втому. За тих лісів просвітлений Едем і за волошку в житі золотому. За твій світанок, і за твій зеніт, і за мої обпечені зеніти. За те, що завтра хоче зеленіть, за те, що вчора встигло оддзвеніти. За небо в небі, за дитячий сміх. За те, що можу, і за те, що мушу. Вечірнє сонце, дякую за всіх, котрі нічим не осквернили душу. За те, що завтра жде своїх натхнень. Що десь у світі кров ще не пролито. Вечірнє сонце, дякую за день, за цю потребу слова, як молитви. P.S. Хоч ніби і не свято в мене сьогодні, але просто приємно!