Відповідь: В І Т А Ю !!! Пане Полковнику, і я Вас щиро вітаю, і принагідно ще усіх, в кого народилися дітки . А щоб Ви розминали добре язика, то розповідайте своєму сину гарні казки, добрі та кольорові, щоб він набирався від них позитиву у сприйманні світу і любові до життя та всього живого. А на пам"ять дарую Вам такого казкаря , у котрого можете почерпати інспірацію .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю зі святом Покрова Пресвятої Богородиці! Хай Матінка Божа має всіх в своїй опіці!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сьогодні День художника! Вітаю всіх причетних до цієї професії.....і нас з Мег
Відповідь: В І Т А Ю !!! Приєднуюся до привітань!Вітаю всіх всі художників з цим днем!Навряд чи це професія-це світогляд,вічний пошук,спосіб життя...Бажаю великого натхнення!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Приєднуюся до чудового вітання Додано через 1 хвилину Мег та Alias! Зі святом Вас! Творчої наснаги у Вашій справі!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю художників ! Натхнення, успіхів у творчості та житті ! Дарую анекдот: Гуляють “новий росіянин” із сином і бачать художника за роботою. Тато каже : “Ось бачиш синку, як мучиться дядько через те, що не може купити собі “Поляроїд”
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ромко мене випередив, прийдеться викручуватися.... Вітаю всіх з Покровою та Днем українського війська!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю пана nachtigal з Днем Народження ! Наші мами часом разом в пологовому не лежали?
Відповідь: В І Т А Ю !!! А через трошки. Але так, як моя мама розповідала, що лежала зі мною перед родами на збереженню, то може якраз ми з паном nachtigal в одному пологовому народилися.:shy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всех хриситиан с прошедшим праздником Покрова Пресвятой Богородицы У нас в Москве, кстати, пошел первый снег!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ох ти йошкін кот. А я думаю, що нині ще зробити мав... правильно, зимову резину купити!:y:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Шахрая з Днем народження! Успіхів та везіння у Ваших “шахрайських” справах!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шановні Koza-Dereza і Alias! З днем народження! Банального жіночого щастя!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шановний Шахрай, я вас вітаю, бажаю вам добра та здоровля, успіхів у у лікуванні людей! Твій день народження приходить, Це особлива є пора: Для тебе всі світила сходять, І пахнуть квіти, і трава...