Відповідь: В І Т А Ю !!! Я вчора нікому плюсиків не додавала, бо якось тої карми угледіти не могла. Тепер нарешті усвідомила, що вона заховалася у мене в далекому правому кутку віконця, цікаве нововведення . Всім величезне дякую за вітання і за приємні хвилинки повернення і зустрічі!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вiтаю Аскорбiнку з народженням синочка, Олега! Бажаю здоров'я i щасливого материнства!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Мартіні з новим аватаром. Нарешті на форумі з'явилася поліція. Лиш би хабарів не брала як наша рідна...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Форумна Поліція? Значить розмови про "злого модератора" безпідставні?! :radist: Поліція? Хм... . Дійсно, не варто поспішати з Гамериканськими стандартами в Україні... :cowboy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Да у нас тут турків багато, то вони сьогодні не вийшли, а працюватимуть у неділю. ЗІ : в суботу знов прийде половина, друга половина з будуна...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ребята, можете меня поздравить! Сегодня празднуем с сослуживцами 67-ю годовщину образования органов спецпропаганды ГРУ ГШ ВС РФ! И 3-х летие моего сынули.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Може я трохи нескромно, але хочу себе-кохану привiтати з днем народження! Менi сьогоднi 28!
Відповідь: В І Т А Ю !!! С праздником Вас , Полковник! И сынуле всего всего самого хорошего.Счастья, здоровья,Вам всем
Відповідь: В І Т А Ю !!! Приєднуюся! Здоров'я синові! А органам бажаю служити без зловживань,ТАК, щоб потім не було пересадки. Наспівуючи: ТагАнка! Всє ночі полниє агня...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковнику ! З нагоди ДН синулі щиро вітаю ! Це – Ваша заслуга, допомога форумлян тут не була потрібна А річниця АБВГДЕЙКИ – ти диви! Без роботи не сидять ! Приємно… ” Наша служба и опасна, и трудна И на первый взгляд как будто не видна. Если служба не видна и на второй – Значит, мы в засаде ! ” (Так вони співають ?)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковнику, най він вам росте чемний і здоровий. Особливо здоровий, аби ви могли разом ходити в парк у кожні вихідні і не пояснювали, що сталося, що сьогодні в парк не можна.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковнику, ГРУ ГШ ВС РФ - то Ваш знайомий, чи просто разом служили? Здоровя Вам і сину! У Вас ще є порох....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Ірусю з Днем Народження! І Полковникового синулю! Додано через 1 хвилину В язиці.....:p