Відповідь: В І Т А Ю !!! Засвідчуємо (і я, і Бухгалтер. Пам”ятаєте Олега ?). Таки Читатель прийняв участь. Я його не знав на обличчя, але впевнений, що це він: 1. Сидів на підвіконні головпоштамту і продавав туалетний папір з написом на обгортці “Вибір-2004”; 2. Побив ШуФФрича в день інаугурації (за міліцейським протоколом – чоловік 50 років, мешканець Обухова). Тільки Читатель - не помаранчевий, а так - "примкнувший к ним" (С) соціаліст.
Відповідь: В І Т А Ю !!! А де Бухгартер подівся, Борисе? Цікавий був форумлянин. Що з ним? А Ви той папір у нього купували, так?:p
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нажаль зник з горизонту. Змінив роботу, дружину, місце проживання, моб. телефон. Бійці "Нічної Варти" теж не знають, як його знайти. Звичайно! Зідрав 5-кратну ціну. Сувенір...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шкода. Цікавий був форумлянин. Як і зустрінете коли випадково - передавайте привіт!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Надін з Днем народження, і бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров'я, успіхів в особистому житті.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Левандівко, ну і налякали!:eek: Я вже думала, що ковбаси мене всюди переслідують. Навіть і на форумі. :8:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ковбаса переслідує (сон українця в еміграції)? Знаю, пам'ятаю. прокидаєшся, а навколо... :ninja: Не знайшов меншої картинки, вибачте. Але ж ТАКа соковита.... Як романтично пахне ковбаса...:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Та ні! Просто щодня 100 видів ковбаси перед очима.... Думала - галюцинації почалися.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дуже дякую, побажання ніколи не надоїсть приймати. Тобі персональне дякую за уважність. А , згадала тебе не пропустила з вітаннями, бо Ти в Нас весняний. Дякую, в мене все більше відкривається тут серце.