Відповідь: В І Т А Ю !!! Таке. Я теж, автоматом дивлячи на Вас привітав. Ми як той Путін заздалегідь вітаємо.:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Уважаемые Читатель и Мария! С ДР вас! Здоровья вам и вашим близким, оптимизма и успехов! С ув.
Відповідь: В І Т А Ю !!! 22 сентября – День партизанской славы (моск.) В нынешнем году Президент Украины Виктор Ющенко своим Указом N892/2007 поручил Кабинету Министров разработать и утвердить план мероприятий по отмечанию Дня партизанской славы.
Відповідь: В І Т А Ю !!! А шо, Рудьковський і ТАК справуєцця! Поїзди своїми силами летять... Чи він претендує на "партизанські " пільги?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Думаю о тех партизан, которые "За родину, за Сталина" кричали когда в атаку ходили... Других вряд ли бы так просто в тихаря поздравляли...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Усіх євреїв вітаю з великим святом - Йом Кіпур (Судний день; святкується на 9-й день Нового року). Ось повторю те, що запостив на ісламській гілці: ----------------------------- В юдеїв усе розписане з астрономічною точністю: http://www.merkaz.kiev.ua/ru/traditions/337.html Ще студентами ми пару разів відсвяткували Йом Кіпур. Принаймні в плані "зовнішньої атрибутики". Приятель "позичив" у консерваторії органну трубу (!) (дерев"яну, 60 см). І ми трубили з мого балкона. Сусіди поставилися із розумінням...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Та яке в Читателя ДН? :eek: Він що, по кілька разів на рік родиться?:D Ось тут, шановні: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24972
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я перепрошую за оффтоп, але я вперше звернув увагу на російський герб. І таке враження, що тих два орли (чи дві голови) добряче перепили і горілка несамовито проситься назад...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Взагалі, ті пересвети, невже не розуміють що виставляти в аватарі герб держави - це недоречно, так само як робити тату герба на своєму тілі. Не пам'ятаю, чув що наприклад портрет Леніна на тілі означає дещо конкретне у злочинному світі. Все це несмак, безкультурна натура москаля, вже не кажучи що той герб вкрадений свого часу у Візантії. Пересвет, Ви ж не глупа людина, пам'ятайте про те що Ваші пости читають сотні людей на день. І коли Ви пишете глупство та нісенітниці, таке ж може трапитися з ким завгодно, згодні? Тоді це асоціюється з Росією, величезною державою, яку Ви тут представляєте, та прославляєте... До того ж це зображення не є оригіналом, тому провокує до глузувань, я теж люблю постібатися при нагоді. Будь проще, синок.:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну что-ж, тогда большое и огромное спасибо Вам, Данило, что умудрились не прилепить тризуб на свой скромный аватар... я полагаю из тех же соображений?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Перший раз народився коли народився, а другий, коли а) попав на Львівський форум. б) прийняв участь у помаранчевій революції. в) полюбив українську мову.