Відповідь: В І Т А Ю !!! у християн так само. Чому? Бо випливає з Старого Завіту: "І був вечір і був ранок - день перший."
Відповідь: В І Т А Ю !!! Rule #1 - LOCATION , LOCATION , LOCATION! Купляйте саму гіршу хату в найкращому районі.Зробіть ремонт і продайте.На кожних $2К затрачених , $10К прибутку.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Читачу вітаю Вас з днем народженням! Може ми з вами, ще доживемо до того часу - коли будемо пишатись нашою країною
Відповідь: В І Т А Ю !!! Доброчине, Ви там троха ближче... Передайте і від мене вітання +, нового видання, "Капіталєц". Побажання впишіть: "Пусть всє ус@@тся!"
Відповідь: В І Т А Ю !!! Читачу Вітаю! Щиро бажаю здоров'я і вдачі! PS "А помніш как ти меня гонял" (С):D
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІтаю всіх з Різвом Пресвятої Богородиці! На Сихові празник завтра: цілий день!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую. Та Ви знаєте всі болючі місця, нє? :rolleyes: Але я знаю за що терплю. Додано через 5 хвилин Пупер празнику не зіпсує, він хіба що з заздрощів поставить -1, в стилі Шапокляк.