Відповідь: В І Т А Ю !!! пардон, а хіба канделябр у "вибраного народу" складається не з семи свічок?!.. Додано через 52 хвилини вітаю львіву з минулим днем народження... ех, знову не встиг.... тільки-но з’явилася і знову зникла...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Зате Львів встигла... плюнути в наше пиво: Зробила собі подарочєк. С празднічком! ги-ги... Додано через 2 хвилини Дороечі, про врєдітєльство... Спробую випередити Чітатєля: Хм-м-м. А де ж пан Борис..?
Відповідь: В І Т А Ю !!! може львіві тут підсунули російське пиво, а сказали, що це наше?.... пив я цю "балтику" — гЕдота........ Додано через 1 хвилину а що канделябра ця означає?..
Відповідь: В І Т А Ю !!! Бо сонце світить тільки вибраним... Анекдот від українських дипломатів, правда трьох річної давності... Росіяни не взмозі терпіти як їх обкрадають олігархи кидають клич: " БЕЙ ЖИДОВ, СПАСАЙ РОССИЮ !"... Українці прокоментували: "Ідея хороша, ціль погана"... Додано через 6 хвилин В мене пропозиція, одного з списку виключити...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нє! Вчора в Шустера домовилися про застосування терміну "парламентські/непарламентські" замість малі партії. Тож і нації "вибраними" бути не можуть! Дві нації: українці і непарламентські! О! Дайош Україні український парламент! Ік...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю себе і всіх лісівників зі святом лісівника!Я маю пряме відношення до того,бо вчуся в Лісотеху!:p
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Мірашу з новим аватаром!То видите,вона на парі в єднего прохфесора!Цьомчики,дєтка!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нє, просто сонце світить всі одинаково, але кожен кривиться від світла по-своєму.
Відповідь: В І Т А Ю !!! По- різному,.. Ісус Навин, помолившись Богові, голосно вигукнув перед народом: "Зупинись, Сонце, і не рухайся, Місяцю!" І Сонце зупинилось.., (Вступ євреїв у землю обітовану) і новий день в них починається з заходом сонця, а не в північ..,