В І Т А Н Н Я ! ! ! Вітаю lotr_an з Днем народження. Бажаю Щастя, радості, любові і щоб збувалися маленькі і великі твої мрії ! ! !
Відповідь: В І Т А Ю !!! я теж там бував.... гарна природа.... греко-католицький монастир?... і монах, який чи то “прибіднявся” чи то й справді не знав, то я за нього розказував....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковник! И всех москвичей и москвичек поздравляю с днем города. Оставайся такойже красивой золотая Москва!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну цвинтар заберіть з центральної Красної площі, а то якось дивно - центральне місце Москви - цвинтар.
Відповідь: В І Т А Ю !!! миху, у нас теж цвинтар майже в самому центрі (личаківське), а також площа ринок та католицький собор мають навколо себе багато поховань...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Оля, Мих, Василь, nachtigal, СоуС, Salata, sanya і всі всі всі дякую за побажання, за щирі теплі слова, за розмову, думку, подекуди підтримку подекуди протистояння! ДЯКУЮ! П.С. Прошу пробачення за запізнілу подяку.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дозвольте від щирого серця привітати всіх з минулими святами, що, я пропустив, особливо з днем Незалежності! Пробачте сина блудного
Відповідь: В І Т А Ю !!! Доброчине, я так розумію, Ви були на канікулах, а завтра 1 вересня, тож повернулися до школи, нє? Додано через 46 хвилин Вітаю Зет з 1 вересня, я чув, вона вчителює.