Відповідь: В І Т А Ю !!! Мих, мне действительно интересно знать об этом. Для меня, вы уж не обижайтесь, возможно Я заблужаюсь, но Греко-католическая церковь, чьим прихожаниным вы явлеетесь, ну...ммм...искуственная чтоли. "Заточили как нужно", чтобы народ не сильно возмущался. Вроде и православные, а вроде и нет...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Здається мені пан Пуппер став на правельний шлях, але аватар чи не ідеалістичний символ?
Відповідь: В І Т А Ю !!! я на правильному шляху від того часу, коли почав спілкуватися зі свідками Єгови... думаю: всі правильно зрозуміли аватар і підпис?.. пс. а чого я пуППер?... чи може ви не про мене?..
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ніколи! Або він не пупер. Пересвете, УГКЦ лише одна із 22 східних католицьких церков. Просто ви про них не чули, мабуть.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ви дійсно вважаєте, що прихожани докінця не розуміють - православні вони, чи католики? Якщо говорити про канонічність церкви, то всі розуміють, що є єдина апостольська церква. Католицька церква вважається канонічною, як і православна. Але не вся православна, та РПЦ є. Грекокатолицька церква так само канонічна, бо входить до єдиної апостольської католицької церкви. Тому Алєксія не "турбує" так сильно УАПЦ, чи навіть УПЦКП, інша справа - грекокатолицька, бо вона, як і РПЦ є канонічна. Треба нам говорити про обєднання церков, чого, доречі , добивався папа римський Іван Павло ІІ.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю, Андрію тебе з днем народження! Бажаю тобі багато приємного, чистого та яскравого у твоєму житті. Нехай здійсниться все те, що ти сам бажаєш собі. Цінуй у людях чесність, порядність та вихованість і вони завжди даруватимуть тобі лише приємні емоції. vasili