Відповідь: В І Т А Ю !!! петро перший ніби дбав?.... самодурством завжди займався, починаючи від потішних полків... мазепа — правитель!... він побачив, що з москвою каші не звариш і вирішив створити нарншті українську державу.... подивися, пліз, закладку “мазепа” — там в кінці є лист, який він написав до українців....
Відповідь: В І Т А Ю !!! ===================================================================== Додано через 19 хвилин Народ, Вітаю Вас з величним святом Успіння Пресвятої Богородиці. Ви запитаєте, чому сьогодні, адже свято завтра - 28 серпня. Поясню. Завтра починається вже сьогодні, адже сказано: "був вечір і був ранок - день перший". Отже сьогодні є завтра. Отже з святом!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Главную Петрушку ЛФ Бориса Киева с Успением Пресвятой Богородицы. С праздником тебя, котяра.
Відповідь: В І Т А Ю !!! И все же Мих, Я не понимаю, ну как так церковь проводит праволсавные обряды и в тоже время подчиняются Папе Римскому. Ты мне скажи, перед причастием возносятся похвалы ему или нет?
Відповідь: В І Т А Ю !!! От запитання, нє? Навіть не знаю з чого почати. Пересвєт, це довга розмова. Єдине, що можу Вас запевнити, що ніхто нічого від православія не брав...
Відповідь: В І Т А Ю !!! а чого це “до пупера”?... я просто навчаюся зі свідками... питання щодо “нюансів” широкорозповсюдженої — це не до мене...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Тому що Ви не розумієте, що коли кого і поздоровляють з великим православним святом, то не котів, бо то є святотацтво.