Відповідь: В І Т А Ю !!! У тому, що свідків не ганяють як це було в той час, коли Україна була залежною.
Відповідь: В І Т А Ю !!! С праздником всех форумчан, с Днем Независимости! Процветания Украине! Вы разбудовывайте, мы поможем ------- Второй день субботники, извините за опоздание.
Відповідь: В І Т А Ю !!! ТАКа й допомога буде: ви тут будуйте... Наспівуючи: Кто людям памагАєт, Тот тратит врємя зря...
Відповідь: В І Т А Ю !!! мих написав, що у нас незалежність від таких як пєрєсвєт.... я намагаюся з’ясувати, чим пєрєсвєт накий нелюбий пану миху....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Между прочим Я очень Миха люблю и ценю. Мое мнение по поводу независимости следующее. Возможно виноват во всем проклятый империализм Празднуя День независимости, мы расписываемся в том, что НАША страна была слаба и беспомощна, мы расписываемся в своей слабости, подчеркивая это. Для 50 млн. страны с громадной территорией это недопустимо. День независимости - удел африканских стран. 24 августа можно назвать днем Украины, День Страны. Украина - величайшая стрна с вековой историей.
Відповідь: В І Т А Ю !!! пєрєсвєт, це доля імперій.... рано чи пізно імперія розпадається... тоді метрополія сумуя, а провінції святкують день зелажності... і це аксіома.... подобається це комусь чи ні... може хтось і мріє про повернення до імперії, деякі “хвацькі молодики” на цьому й грають, але двічі в одну ріку не увійдеш... нарешті й я привітаю: вітаю усіх, кого це стосується з днем незалежності!...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Король умер - да здравсвует Король! Империя распалась - да здравствует ИМПЕРИЯ!
Відповідь: В І Т А Ю !!! щось мені підказує, що, якщо і виникне нова (українська) імперія, то очолять її юдеї...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковнику, а у Вас на ... потилиці, перепрошую, тату - портрет Путіна ? Купіть диск "база поштових адрес" і розсилайте всім. Бо скільки тут форумлян "в міровом масштабє" ?