Відповідь: В І Т А Ю !!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ВІТАЮ ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!!! ЩАСТЯ, ЄДНОСТІ ТА КАЗКОВИХ РОКІВ РАДОСТІ ВСІЙ УКРАЇНІ!!! 
Відповідь: В І Т А Ю !!! Будет вам ребята. Прям как то неловко. Ну вышел Я, к чему салюты, поздравления?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Що, так мало людей День Незалежності признають?:eek: Навіть ми тут в Америці святкуємо, а ви.... Не сподівалася.
Відповідь: В І Т А Ю !!! так всі святкують — на форумі не сидять.... ось подивіться: ПОлковнка, нєвстранця, читача_обкома немає.... ецетера, ецетера....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Оля, праздник должен ощущаться. Это вы в США 4 июля стали независимы от Англии. А тут получается голосовали за независимоть 1 декабря, а проздновать должны 24 августа. И от кого независимы то?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ми День Незалежності України святкуємо. Свято Український союз щороку організовує. І багато людей приходить, хоч тут нема вихідного.:naci: А політики тут на вітальній гілці не починайте, Пересвєте.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капитан, 12 июня Россияне отмечают выходной день. В календаре он называется "День России".
Відповідь: В І Т А Ю !!! С праздником Вас! С праздником, Громадяны Великой Державы! Умных руководителей, процветания Державе и каждой отдельно взятой семье!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! От, Олю. Про це я хотів написати. Де Пересвєт, Чітатель та інші? Коли їм закинеш - ображаються, мовляв, Ви що Україну більше любите, ніж ми? Я спеціально хотів побачити, чи хто привітає зі сходу України... Та де там... Ковбасники, де Ви?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Альо, вищезгадані ! Може сказати їм російською ? Каждого из вас объявляем почётным украинцем ! (зараз дехто спитає: "А по нечётным?")
Відповідь: В І Т А Ю !!! В1таю вс1х дорогих форумчан 1 форумчанок з1 святом незалежност1. Додано через 2 хвилини В1таю вс1х шахтар1в з празником.Даеш кра1н1 вуг1лля!!!