Відповідь: В І Т А Ю !!! Елементарно: Івасюк-Брюховичі, Гонгадзе-Таращанський ліс... От ТАКий ряд. Хоча, асоціації у всіх різні. Не партеся.
Відповідь: В І Т А Ю !!! одружуватись тре у травні - тоді завжди буде удача. У мене знайомий завжди одружувався у травні і завжди удачно.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я в неї питаю, якого місяця вона одружилась, вона мені каже, що не пам"ятає,(нервово) пам"ятає лиш число 27 а місяць ні...мені здається що вона троха дивна... Травень так травень...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю себе з смертю у Чебуречному лісі по дорозі до Львова по трасі біля інтелігентів...
Відповідь: В І Т А Ю !!! А вы злопамятны… не знаю эттт шутка что ли? если не шутка, то че Лилия реагирует...ну тода на всякий... И еще ясно что в алгебре вы понимаете ровно столько сколько и в анатомии, что печально пожалуй…(кстати, я ведь фото свое запостил и не одно там ведь нет признаков, а вы о другом…ну так есть же другие слова, более лояльные и вежливые) Ну и на финал вот фото детей болеющих этой нехорошей, ужасной, болезнью….думаю вам стоит извиниться…ведь вас читали и женщины, кстати, реакция адекватная спасибо Лилия я этому Капитану желаю ума, доброго.