Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю чарівну Мелоді з класним числом "500". Останню кармочку я підкараулив і поклав у темі про домашніх улюбленців, там жеж кіт чудовий...:borat:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, Василю, і за привітання, і за ювілейну карму :o Ще котові треба буде подякувати
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю свою єдину, кохану людину з маленьким-великим днем, якій хоч і незначний по рахунку, але вже став подією у нашому спільному коханні
Відповідь: В І Т А Ю !!! Раньше помню поздравляли с званиями Ох как приятно было поздравлять девушек с присвоением генерал-майора, генерал-лейтенанта... Никто не помнит кто первая получила генерала?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капитан, жестоко... Это у скольких людей на форуме не может быть хороших впечатлений Zet поздравляю от души с юбилейной кармой Danilo с возвращением! Boris'а с оригинальной шуткой! Читателя с удачным примечанием! Melody с удачным началом Оле просто завидую
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я ото подумала чи не прозорий то натяк на мене і мій тодішній словесний... :D:D:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! А Оля у нас и фотографировалась с зубастым мужчиной и хвостатым.(на скамеечке ) .:shy: Оля, как там фото вышло? Или места уже не было? :bazar:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я вас теж вітаю, Лілія з чудовим гуморком це на вас повноцінний сон так позитивно впливаює я радий ...Вітаю, чебуреків вам з Брюховичів не пропоную...,пан Капітан на певне усіх котів напудив, так Данила чекає, хвилюється...
Відповідь: В І Т А Ю !!! З 300-тою кармою вас, Василю. Вибачайте, зіпсула. А вас і справді часом зовсім не розумію. Капітана теж, що хочеться йому з кимось гризтися. А сплю я чудово. Якщо не висплюся раптом, то завжди можна якого енерджайзера трохи випити. І тоді знову кілька ночей не спати. Лише коротке питання до вас: у якому словнику можна наприклад ось це слово знайти?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Диалект является полноценной системой речевого общения (устной или знаковой, но не обязательно письменной) со своим собственным словарём и грамматикой.