Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю шановне товариство Львівського форуму. Я знову з Вами дорогі друзі, хочу похизуватися. У минулу суботу був цілий день у Львові, походив по місту, відвідав собори, маю чудові враження від Вашого чарівного міста, та багато нових світлин.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Він так само російський як і Ви Полковнику. Американці так само можуть казати що саме американська компанія "Сікорський" розробила і виготовила найкращі взірці авіаційної техніки. Доречи Сікорський з України.
Відповідь: В І Т А Ю !!! О ! Вітаю співробітників славнозвісної компанії ВВС (Бі-Бі-Сі) з корпоративним святом ! Низький уклін за те, що протягом багатьох років буквально рятували покоління людей від інформаційної блокади, несли розумне, добре, вічне ! Полковнику, дякую, що нагадали про цю дату ! "Не заглушить господам с Би-Би-Си Радиостанцию "Сельдь Иваси!""
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капітане, чому не зустрічалися, може і було. Ось наприклад це не Ви біля опери у суботу фотографувалися, нє?:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Молодец Искренне хвалю! На Ваше чувство юмора весьма благотворно влияют поездки во Львов. Только одна маленькая просьба: Вы бы не могли в следующий раз прихватить с собой Васили? :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Так биться никто и не собирается Съездим мирно дружно например... в Брюховичи, на чебуреки :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ці Брюховичи, на кшталт тої лісової посадки у Таращанському лісі? Тоді хлопці я пас. Чебуреків не люблю.