Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю нового учасника: касю!... вітаю також з оригінальним (хоч і котячорозповсюдженим ) аватаром.....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я теж вітаю Пупера з новим аватаром і підписом....ТРИКУТНИК...ПУПЕРА!!! Ви його самі намалювали?:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Тю, за час моєї відсутності Ліля супер-модератором стала :radist: . З чим її і вітаю (підозрюю, що з величезним запізненням).
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дамы и Господа! С днём ВВС!!! Наша страна по праву может гордиться замечательными достижениями в освоении воздушного океана. Именно русский офицер А.Ф. Можайский в 1882 году изобрел и построил первый в мире самолет, а российский конструктор И.И. Сикорский создал прообраз стратегической авиации – первые в мире тяжелые многомоторные самолеты «Русский витязь» и «Илья Муромец». http://www.redstar.ru/2007/08/11_08/1_04.html
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую мелоді... Хочу привітати Колег.... Шановні! Щиро вітаю будівельників з професійним святом! Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої незалежної України. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте і знаходите шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентноздатності будівельної продукції, зростання авторитету будівельників. На наших очах завдяки вашій працелюбності і наполегливості стають невпізнаними проспекти і вулиці. Від усієї душі бажаю вам і вашим сім’ям миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки праці.