Відповідь: В І Т А Ю !!! З Днем народження, Салато ! Нехай найприємніші переживання доброю приправою збагачують Ваше життя !..
Відповідь: В І Т А Ю !!! В фейерверках славословья Третий день пью за здоровье - Крепнуть телом и душой Там, за южной широтой!
Відповідь: В І Т А Ю !!! якщо чесно мені дуже подобався Лілі підпис, де було приблизно так: "Господь сотворив цей день....", забув.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, а хто ж іще? Звичайно, що так. Але не всі чоловіки. Деякі ще стримують мене від крайнього фемінізму.
Відповідь: В І Т А Ю !!! А знаєте,я хочу привітати Лілю з новим підписом!Він мені дуже подобається!Так тримати!
Відповідь: В І Т А Ю !!! так-то воно так, але я його не розумію, цього підпису. Там напевно має стояти "тире" між першим та другим словом, бо якщо поставити це "тире" між другим і третім словом, ця фраза може набрати зоооовсім іншого окрасу.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху, хоч тире не повинно там бути, по ідеї, але поставила. І ще пару знаків оклику теж. Аби все стало чітко і зрозуміло. :D:D:D