Відповідь: В І Т А Ю !!! Полковнику, та признайтеся шо в вас нема день народження. І депресняк прийшов після після місячного святкування, але все колись закінчується. Зате і нове починається, вітаю:p
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю, в такому випадку, усіх іменинників аll around the world , що скромно відмовчувалися останні два місяці з попереднього форуму пам"ятаю кілька святкувань... Та, зрештою, чому останні два місяці !?.. Вітаю усіх з Днем народження, коли б воно не було, хай там грець!... дарую пісеньку. бєзваздмєздна... Lisa Stansfield and Barry White - All around the world Навіщо їх гладити ? Їх краще попрасувати...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Можете мене привітати: сьогодні рівно 10 років з того дня, як я призначив першу здибанку своїй майбутній дружині
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, хочу якийсь презент купити жінці... але що саме - в голову нічо не лізе У крайньому випадку прийду сьогодні раніше з роботи додому і приготую салат з кальмарів - вона це дуже любить, а мені легко готувати :D А далі - як "фішка" ляже
Відповідь: В І Т А Ю !!! а я познайомився не на моєму дні народженні, а просто в день мого народження(у 25 років).
Відповідь: В І Т А Ю !!! А ми перший раз на рандку пішли 13 вересня. Я ще хотіла весілля 13 серпня, але мами відмовили.
Відповідь: В І Т А Ю !!! ми щомісяця свякуємо 25-число! вже 55 місяців разом Завтра в чоловіка день народження, післязавтра іменини... домовилися, що на честь ДН він зможе весь день дивитися канал National Geographic і під подушку йому вранці підкладу новий випуск цього журналу... от такі у нас подарунки!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю, Капітане ! А я познайомився з дружиною на Новий рік в гостях (давно!). Та компанія влаштовувала на всі свята автобусні поїздки (Україна, Білорусь, Росія) і якось ми попадали "у протифазі" - я чув про неї, вона про мене. А той новий рік гуляли в Києві. Трапилося так, що я напередодні розірвав стосунки зі своєю дівчиною (точніше, з двома). І вона - теж (досі загадка - з ким саме). Прийшли кожний сам по собі. Був мороз -27. Бачу через причинені двері - прийшла дівчина і в коридорі 10 хвилин роздягається - одне, друге, третє - і так до шовкової сукні (в якиій таки залишилася). Що характерно - господиня хати хотіла одружити з нею свого сина (мого ровесника), але ми прилаштували за нього кузину моєї дружини. Художник. Пив сильно.
Відповідь: В І Т А Ю !!! нік, нік..... запитайте у пана: може розповість чому такий нік, а може й ні....