Відповідь: В І Т А Ю !!! п. Капітан краще пізно ніж ніколи Вітаю! не розбираюся у військових званнях тому просто бажаю підвищення по службі Бажаю щастя, здоровя, кохання все інше додастся ! Щасливо!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Annita (28), crow (25), ЮнОнА (18) Вітаю люди! Решта читайте попередній пост !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, раз Вы такой "В1ТАЧИЙ", то и меня поздравьте с прошедшим Д.Н. А у Вас когда? В календарике есть?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Спрос рождает предложение? Полковник, с прошедшим Вас Днём Рождения! (для хорошего человека...)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Додаткова інформація Звідки: Бескудниково н/д це все що пише п. Полковник. Не знаю коли вітать... а щодо В1тачий то краще ніж Вітючий.
Відповідь: В І Т А Ю !!! ПОлковнік, шкода, що не маю вашого номеру в асьці... привітав би... з днем народження!....
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, раз ніде інформації про Ваше ДН нема, то доводиться напрошуватися... Капітане і Полковнику, і я вітаю вас обох! Вибачайте, що із запізнанням. Але краще пізно, ніж ніколи. Щастя, здоров"я вам, а все інше додасться.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мих, а звідки ви знаєте,що у полковника день-народження? Але дууууууууу-же вітаю!!!!:moskali: :moskali: :moskali: :radist: :naci: (В мене в доці 20 червня)
Відповідь: В І Т А Ю !!! бачу всі вітають, а полковник не відпирається - значить так і є - День народження.
Відповідь: В І Т А Ю !!! У полковника був ДН 23 травня, якщо я правильно пам"ятаю з прочитаного. Просто він тільки тепер признався.
Відповідь: В І Т А Ю !!! мало знайомий з вами... привітаю неодмінно: за два місяці можна дізнатися ліпше...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капитан! ............Мне простительно....... Поздравляю Вас от всего мужского сердца с вашим дне рождения.