Відповідь: В І Т А Ю !!! Ви забули добавити: і розповсюдження нудиських фото. Коли людина в туалеті, вона не нудист, а коли робить фото свого перебування в туалеті і розповсюджує це, то вона напевно нудист, нє? Взагалі, я думаю, що нудисти це люди, котрі роблять таке, що інших нудить. От цей хлоп на Вашій фото, думаю багато кого знудило, як хто побачив,ла.:D :D :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! В общем, пора подводить итоги. Год заканчивается.... Поздравляю Всех-Всех с наступающим Новым 2007 годом, под знаком свиньи Желаю, чтоб в этом году никто Вам не подложил "свинью" кроме как в качестве деликатеса на стол; Любви всем, благополучия, крепкого здоровья, семейного уюта и везения во всех начинаниях С наилучшими пожеланиями, всегда Ваш Капитан
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я теж всiх вiтаю з наступаючим новим роком! Бажаю всього самого найкращого!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я не розумію що таке рік свині. Колись казали З Новим Роком Божим. Так правильніше. Хай всім щастить і не покладайтеся на себе, якщо хочете бути щасливими. Кохайтеся, як каже Данило Яневський, але в міру. Всім веселого Нового Року і Різдва!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всіх вітаю із наступаючим Новим Роком і Різдвом, і бажаю здійснення всіх мрій!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Усіх форумчан вітаю з приходом 2007року! Бажаю приємного спілкування в новому році на сторінках ЛФ!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Панове та панянки! Леді і джентльменс! Дами і господа! ... Всех с Новым годом! Счастья, удачи, здоровья, успехов, достатка, добра, мира!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всіх форумчан незалежно від національності, походження, соціального стану і політичних переконань щиро вітаю з Новим Роком! Особистого щастя, здоровя і інших благ в наступному році. Менше сварок на форумі, менше флуду і провокацій, більше взаєморозуміння, дружелюбності і толерантності. Будьте всі щасливі! Мені особисто залишилося жити в старому році трохи більше 4х годин.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дорогие Софорумники и Софорумчанки, а также лица, сочуствующие форуму! С Новым Годом ВАС! Желаю, счастья, здоровья, успехов и удач! УРА, товарищи!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! З НОВИМ РОКОМ, З НОВИМ ЩАСТЯМ, ДОРОГІ ФОРУМЛЯНИ ! Ось вже їде до кожного з вас гість із Лапландії ! Зустрічайте !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вот ведь свинство!!! Совсем забыл! Отдельное поздравление и благодарности администрации форума! Без вас мы кто? - Да НИКТО! Успехов и процветания Мартине, Уме и все-всем, кто помогает и обеспечивает работу этого замечательного форума! Администрация, мы ВАС любим и обожаем!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всіх вітаю з Новим Роком!!!! Щастя, успехів, всіх благ!!!! З повагою до всіх, Matti