Відповідь: В І Т А Ю !!! Побачила щойно, що New Shrek на одній з гілок тихенько зауважив, що в Капітана 20 червня День народження... Хм ? Дозвольте привітати Вас, Капітане, із появою на планеті Земля. :dance: Ми знаємо, на Вашому Меркурії не так весело.. А у нас тут є Вітер... Вітер перемін ! Тому бажаю Вам вміти завжди ловити його руками !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капітане, приєднуюся до поздоровлень ! Як там співав Висоцький: "Будут деньги, дом в Чикаго, много женщин и машин". От того й бажаю !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капітан. Що б ти не подумав що я того, ну сам знаєш... Вітаю, бажаю успіху в житті, любові, та звісно новенького баварського коня! Це найкращій антидепрессант для чоловіка.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Капітане, вітаю з Днем народження ! Бажаю здоровя і велиииику зірку, замість чотирьох маленьких!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, Пупере, Ви даєте... Тут Капітана вітають з Днем Народження! Вітаю, доречі... А Ви плутаєте органи з внутрішніми органами. :shutup: Як можна?!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ой, невже не встигла? Капітане, я тут лише на секунду, поки обідня перерва. Щиро вітаю! Не важливо, як відсвяткуєш день народження, важливо, аби цілий рік був як свято! Най тобі ніколи не бракне кохання, друзів, радості від доні і... пива. І ще! Многая літа!!! Многая літа! Многая літа! Многая, многая, многая лі-і-і-та-а-а-а!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, народ за привітання Настрій якщо чесно, троха піднімає. Завтра матиму завершальну частину святкування ДН - планую в ліс на шашлик. Сподіваюсь, сонечко мене також не підведе На свіжому повітрі струйовіше святкувати, ніж у "шпаківні", де свіже повітря тільки на балконі, нє(с) ?
Відповідь: В І Т А Ю !!! КАПИТАН! Поздравляю! Стать майором Вам желаю! Может сможешь просветить, как готовишь ты шашлык?:no:
Відповідь: В І Т А Ю !!! ТАК в нього робота ТАКа - ловити баранів. А далі все по старовинному рецепту.
Відповідь: В І Т А Ю !!! сьогодні (23-го)я їду на день народження на комсомольське озеро.... може ти теж там будеш?...