Відповідь: В І Т А Ю !!! НУ ТАК БЫ И СКАЗАЛИ, ЧТО Koza-Dereza РОДИЛА! а ТО Я ВСЕ ГАДАЮ, ГАДАЮ!!! желаю, чтобы росла, росла и таки ж выросла
Відповідь: В І Т А Ю !!! Козочку-Дерезоньку ще раз вітаю з народженням Катрусі! Хай донечка дарує щодня хвилини радості для батьків!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нінусю!!! Щиро вітаю!!! Нарешті радісне чекання сталося радісною зустріччю мами і татка із їхньою маленькою принцесою... Най ваше пташенятко росте здорове та щасливе!!! і терпіння вам та міри у закуповуванні усіляких дрібничок, без яких принцеси не можуть жити! P.S. C'est une fille!!! (ввімкнути звук)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Лілю з перемогою над gif-ками в підписі і переходом на нову (високооплачувану?) роботу! :radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Степанича як професіонала, левандівку як любителя, та й всіх, дотичних до медицини - вітяю з днем медика Панове, все ТАК не буде - щасти вам
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую! Мене частіше "ненависником медицини (/медиків)" обзивають... Щасти всім нам!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, колего!!! Вам також усіляких гараздів!!! Усіх медиків з професійним святом!!! Здоров"я і добробуту Вам та Вашим сім"ям!!!:radist:
Відповідь: В І Т А Ю !!! я не зовсім колега - я "дотичний", чи "співчуваючий" левандівко, іноді з ненависників більше користі, ніж з фанатів загалом - щоб наші зусилля пішли на користь (в кінцевому випадку - і нам також )
Відповідь: В І Т А Ю !!! В І Т А Ю ! ! ! М Е Д И К І В В першу чергу наших дорогих Степанича та Pedro ! І бажаю частіше зустрічатися з друзями, колегами (а також формулянами) зовсім не з фахових питань ! Здоров"я ! Щастя ! -
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дуже дякую! За роботу десь пізніше напишу. Хочу принаймні довідатися, що то таке. :D:D:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Щиро і сердечно вітаю усіх чоловіків на форумі (котрі вже мають своїх синочків та донечок) із днем батька!!! Мій тато завжди був і залишається особливою людиною в моєму житті, людиною, час із котрою ніколи не був проведений марно, завжди мав своє особливе тепло, радість і зміст. Я йому надзвичайно вдячна за усі історії, які він мені читав та розказував на ніч, за усі ті вечори, коли допомагав мені з домашніми завданнями, за те, що завжди міг пояснити те, чого я не розуміла, знайти потрібні слова, розрадити, захистити. Я щаслива, що він виростив мене сильною і впевненою, часом навіть бойовою. Його любов така особлива, що я ніколи не зможу і не хочу навіть уявити собі своє життя без неї, бо тоді воно би не було повним. Бо чим старшою я стаю, тим більше усвідомлюю, як багато він у моєму житті та моєму зростанні зробив, і як багато він для мене означає. З цими особливими відчуттями до свого тата, вітаю усіх татів! Будьте такими особливими, якими лиш умієте, для своїх дітей! І не слухайте, що мама найдорожча. Дорогі обоє. Мама по-своєму, а тато по-своєму! Тато - це той, хто дає життю своєї дитині особливі барви і особливе тепло! І ще він надає життю особливу цінність!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я теж хочу подякувати Богу за те, що маю найкращого тата на світі, за його турботу і строгу ніжність у кожну хвилину мого життя, за його переживання і настанови, які вели мене у світ і скеровували на правильну дорогу, за любов, яка світилася і світиться мені з його добрих очей! Татку, я тебе найбільше за всіх люблю, і хоча ти зараз не поруч, шлю тобі свою подяку і уклін!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! УМА!!! Я как всегда позже всех, но уж лучше позже чем никогда. Поздравляю Вас с днем рождения сына. Всех благ вам и спокойного неба над головой.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Пупера з новим аватаром - розрубаною навпіл головою сокирою. Роздвоєніє лічності, нє?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху, я же не з"ясовую відкрито, а як це так хитро тр*****ся котики на Вашому аватарі