Відповідь: В І Т А Ю !!! Приєднуюся до привітань команді Львівської Газети і лічно дорогому MARTINI з приводу Дня Журналіста! В цей день вважаю не зайвим нагадати, що істина - не тільки в Істині, не тільки в дискусіях (див. мал.), але і в Вині ! Відкорковуйте !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мартіні, вітаю з професійним святом! Успіхів у всьому, натхнення і творчих здобутків!
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я приєднуюсь до привітань з сьогоднішнім днем і бажаю вам усім, любі журналісти, натхнення, творчих злетів і ще кілька слів з рядків Ліни Костенко: Було нам важко і було нам зле. І західно, і східно. Було безвихідно. Але нам не було негідно. І це, напевно, головне. Якої ще фортуни? Не відступитися. І не покласти лжу на струни.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, приємно мені, що подобається. А от "личко" своє нове ніяк не вдається мені завантажити, не знаю, в чому причина.
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я приєднуюся! Мартіні, щиро вітаю!!! Тільки успіхів і хороших людей на життєвій дорозі!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Умочка, позравляю с тем, что период "пузика" благополучно пройден и ваше ЧУДО (сыночек) начал учиться самостоятельной жизни... Желаю счастья, ростите здоровенькими и умненькими В общем, чтоб рост весь в мамочку и папочку..
Відповідь: В І Т А Ю !!! Умочко, дуже за вас радіємо і щиро вітаємо! Той, хто ще якийсь час тому тихенько собі ховався у турботливому лоні прийшов у ваші обійми маленькими тендітними крочками най росте у безпеці та здоров'ї, най сняться йому солодкі сни і щораз упевненіші (хоч іще дуже маленькі) життєві кроки А вас, Умочко, щиро обіймаю. Дуже за вас рада! Дай вам Боже сили і витривалості на все, що ще треба перейти, на продовження вашого чуда!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну... НАРЕШТІ! ДОЧЕКАЛИСЯ! Умочко і я приєднуюся до вітань всіх форумлян, що вже привітали вже Вас з Вашим первістком - синочком. Нехай росте щасливим і здоровеньким вам, батькам, на втіху, Україні на радість, а Богові - на славу!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Как вы смотрите на то, чтобы создать в женском разделе специальную веточку для поздравления рожениц?
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я Вас, Ніно, щиро вітаю!!! Хай росте Вам здорова, весела і щаслива Козичка-Дерезичка!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю Ніну з народженням донечки Каті!!!! Нехай росте здоровенькою і щасливою на радість всій родині! http://www.123greetings.com/general/congratulations/baby/baby15.html