Відповідь: В І Т А Ю !!! Самі придумаємо! Буде цікаво, якщо 1000-м виявиться десантник, який відразу влетить в бан
Відповідь: В І Т А Ю !!! Про Невстранца не забудьте! Ведь это ОН конкурс объявил! П.С. :moskali: О , класс, и Соломийку нагадуе! :radist: Молодцы. Кто придумал-то?
Відповідь: В І Т А Ю !!! вау... я тішуся, і теж всіх вітаю :agree: тут деякі смайли спеціально для деяких гілок були створені???
Відповідь: В І Т А Ю !!! Так він же з аудіотреком ! Не чуєте ? "Я родственник Лёвы ТолстОго НезАконнорОжденный внук. Подайте ж, подайте, граждА-ане Из ваших мозолистых рук!"
Відповідь: В І Т А Ю !!! УРА!!! ТЫСЯЧНЫЙ ПРИБЫЛ!!! ПРИВЕТСТВУЕМ, Raleur!!! Тэкс, а первым поприветствовал тысячного участника уважаемый New Shrek в "Курилке". Ему, как и обещано: Элитное
Відповідь: В І Т А Ю !!! Да ладно вам, классные смайлики! :moskali: Осенью в дождливый серый день Пробежал по городу олень :naci:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну це залежить від дози. "Якось вранці в синій-синій гай Пролетів над селищем бугай..."
Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю черешеньку з тривалим ) сподіваюся: в майбутньому) перебуванням на нашому форумі!...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Гречно і сердечно вдячна за вітання Пупере, дуже приємно! я загалом людина трішечки (але лише трішечки) настроєва, але старатимусь незалежно від душевного стану чи погодніх умов періодично заглядати до форуму і форумчан!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Повністю підтримую! Завжди приємно вітати нових людей на форумі!!! Тим більше, що вас, Черешенько, такі хороші теми цікавлять.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую всім за теплі вітання! Мені публіка на форумі сподобалася вже з першого погляду, тому, думаю, будемо гарно дружити!!! Всім привітики взаємно від мене і дякую за файну компанію!