Відповідь: В І Т А Ю !!! Danilo! Ты же знаешь, что Я тебя больше всех люблю на этом форуме за твое остроумие, находчивость и чувство юмора. Спасибо за поздравление, тебя.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пересвет! От всей души поздравляю! Девченке и мамаше крепкого здоровья! Вам трудолюбия и терпенья! Очень рад Вас поздравить!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вимушений визнати, що як би не було тебе на форумі було б якось пусто, прісно, без перця. Колоритна постать, так би мовити. Ти ж розумієш що я НЕ ненавиджу тебе особисто. Просто не завжди думки співпадають, а іноді мені здається що то взагалі не є твої переконання. Як каже Степанич: понти. До того ж з часом люди змінюють переконання, таке трапляється, з розумними, схильними до аналізу. Доречи ти ж таки знаєш, що я теж "бракодєл", це жарт звичайно, але бажаю ще мати сина. Тим більше що москалі кажуть Путін дає на дитинку з тих своїх клятих нафтадоларів.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Тут легко подивитися за номером профілю: Юзер №10 - Данило № 100 - І.Павлович №500 Вінні-Пуг...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Один... _____________________ Встречаем тысячного! На подходе! Не пропустите.