Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю, Ольга Ваша доця капєц як на мою схожа - близнючки! Тільки в Лади волоссячко трохи темніше... Постараюсь при нагоді фотографію показати Треба буде порішати щоб в один садочок не попали - ще сплутаєм :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! :D ой, Капітане, щось у мене багато питань виникло:D ми в пологовому були чорнющі, а зараз посвітліли
Відповідь: В І Т А Ю !!! :rolleyes: Ну, якщо Ваш чоловік у червні 2004 року був у Києві, питання можуть виникнути й у мене :D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пересвет стесняется наверное в новом качестве :D Отвечу пока вместо него: девочку назвали красивым именем Ксения
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всьо, пропав Пєрєсвєт. Тепер йому не до форуму - пеленки, ложечки, сосочки, і т.д. Бути папачо - добре мучачо, нє?
Відповідь: В І Т А Ю !!! То ещё не пропал. А вот когда пойдут бантики - платьица - барби - домик для барби - машина для барби - платьица для барби - кухня для барби - дача для барби - кен для барби - стилист для барби - ещё парочка кенов... Тогда и начинаешь понимать, что дочка - радость, а сын таки наследник :D :D Ничего-ничего, Пересвет... это я от зависти
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пока Я так счастлив, что не думаю об этом. Большое всем спасибо за поздравления!!! Ээх, эта партия явно мне удалась
Відповідь: В І Т А Ю !!! Бракодєлам прівєт і паздравлєнія! Доречі знайшов звідкі це ім`я в тебе Пересвет, але про це потім. Дав життя, молодець, дарма тільки що москальська дитина.:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Да что Вы, какой Тургенев... Там в цене более патриотичный "закат американской мысли"...