Відповідь: В І Т А Ю !!! Впевнений, що адміністрація докладе максимум зусиль, аби Ваші мрії збулися :rolleyes:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пупере, я з самого ранку втішилася за Вас. Тільки от стало цікаво, хто це Вам так зуби повибивав???
Відповідь: В І Т А Ю !!! тадеее це ж пані Meg у фільмі you've got mail ... дуже милий фільм і мила акторка!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пупере, Вітаю Вас з новим ававтаром - пришелепкуватим дяпчиком, прикіл та й годі.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пупере, не звертайте уваги ні на чиє кепкування! Міняйте, скільки хочете. Так навіть і цікаво.:o
Відповідь: В І Т А Ю !!! дякую, сподіваюся ви не про труси... просто п. львіва один раз відповіла на мої дописи та й то — тільки тут...
Відповідь: В І Т А Ю !!! - Мама, я на танцы пойду! - Куда, доня? У тебя же трусики грязные! - А, я, мамо, из наизнанку одела! - Ох, хозяюшка ты у меня, ох, и умничка!:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну і теми у гілці "Вітаю" пішли! Та зайдіть собі в кіку ПРО ЦЕ і розмовляйте про труси.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Олю, щиро вітаю вас і вашого чоловіка із пройденням першого важливого року у вашому житті та житті вашої доні!!!