Відповідь: В І Т А Ю !!! Вибачте за оффтоп. Я можу перенести кудись. Вітаємо в день Миколая чомусь Леоніда.:confused: А ось ті кого Афганістаном зачепило, так напевно не вважають. А це його лише амбіції! Чорнобиль також при ньому построїли. Це Ви читач ностальгуючий, в той час мали добре місце роботи, були молодше, все зрозуміло... Але не всі так гарно жили. А головне куди йшли, та до чого докотилося все це. P.S. А коли вже Ваше фото на http://www.imageshack.us/ з`явиться?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Сльозкі душат у капают ... Загадка: Это что за бармалей Забрался на мавзолей ? Брови черные, густые, речи длинные, пустые (вариант - брови черные он носит, 30 букв не произносит) Кто придумает ответ, тот получит 10 лет !
Відповідь: В І Т А Ю !!! Прошла весна. Настало лето. И я от радости кричу: "Спасибо Партии за это И лично Леониду Ильичу !"
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хочу привітати всіх віруючих римо-католицької та протестантських церков і Олю особисто з Різдвом!!! Веселих вам свят!!! Merry Christmas!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я додаю лінк на торішню "Різдвяну гілку". На жаль, збереглася тільки одна сторінка: http://mypage1.narod.ru/oldforum/rizdvo.htm Продовжимо ?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Теж вітаю з святом всіх і Олю особисто! Хоча Олі напевно нажаль на нашому форумі може вже й не буде.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю всіх католиків та протестантів зі святом. Щастя та злагоди, добробуту та всього найкращого!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всех католиков с рождеством!!! Ну а всех остальных с наступающим Новым Годом и Рождеством Христовым! Всем здоровья, благополучия и счастья в наступающем году.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вы вообще здоровый человек? По этому вопросу я Вам отписала тут http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=18060&postcount=183
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мих! Ну да и католиков тоже с Новым годом естественно. Что же они не люди что ли?
Відповідь: В І Т А Ю !!! В тому числі, хоча причина лежить глибше. Товариство на форумі міняється: одні приходять, а інші відходять. Приходять гірші, а залишають форум - кращі. Стає нецікаво. Рік тому було значно цікавіше. Така моя думка. Скажем, Вам би цікаво було б дискутувати з нудистами?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Мы интерисуемся политикой, культурой, рилигией, цифровым фото и обработкой видео, работа заставила все знать о законах и налогах, Знакомы с техникой ( любой ) посетили множество стран ........ ............... ............... ................. Можем дать советы по созданию дистрибутивов ХР не требующих авторизации., фотошопу,....... Имеем троих детей и это тоже тема для общения. Можем общаться на любые темы. А Вы чем похвалиться можите? Все форумы Инета обмельчали. Народ приходит малолетний и некультурный. Нам самим не нравится это Надеялись что на ЛФ по другому. Но надежды не оправданы.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я не був у багатьох країнах, не цікавився обробкою відео, у мене немає трьох дітей, але нудизм - це збочення.:o
Відповідь: В І Т А Ю !!! А секс вне брака, измена, ..... , когда распадается семья? Что это? Это именно збочення А нудизм никак не связан с сексом. Это способ отдыха и никак не способ сьема и не разврат! А люди приравнивающие одно к другому просто имеют ограниченое мышление!