Я їх не вдягаю. Ні для кого не секрет, що гугл таким чином вітає українців.Навіть вконтактік для українських користувачів вчепив жовто-блакитне сердечко)
Ніжна нене, колиска добра! Я люблю твої древнії кручі, Буйну зелень на схилах Дніпра. Ти одвічна — у пісні, у слові, Ти у думах співця-кобзаря, Україно моя казкова, Наше серце для тебе співа. Живи, Україно! Живи для краси, Для сили, для правди, для волі! Співай, Україно, як рідні ліси, Як вітер в широкому полі. Vitalii Chepynoga 27 мин. · Киев · отредактировано · 24! Особливого якогось пафосу писати не хочеться... 24 роки тому у Києві, біля метро Хрещатик я прочитав листівку. На ній було написано, що Україна - сама крута, багата, красіва, наворочена і продвинута... І через пару тижнів у нас буде Швейцарія і Японія одноврємєнно... І ніхто б тоді не повірив, що через 24 роки у нас буде війна з "братньою" Росією, Крим буде захоплений "братьями", на Донбасі "братья" убиватимуть наших хлопців, а наші хлопці будуть убивать "братьєв"... У нас будуть дві революції, будинок профспілок з годинником згорить, на площі ленінського комсомолу (Європейська) стоятиме пам’ятник вірменину, який загине за свободу України, а на Виноградарі - буде проспект грузину, якого уб’ють за "свободу слова" в Україні... Уб’ють за часів президентства людини, яка за всі ці 24-и роки (як це не прикро) була (поки-що) "найпрілічнішим" президентом цієї країни... Не Ліхтенштейн, короче... Ще один грузин, який колись учився в Києві, стане губернатором Одеси, перед цим ставши президентом Грузії путьом "государственного переворота"... Але, чорт забирай, я за всі ці 24 роки, як і всі ви, ні разу, ні на мить не пожалів про цю Незалежність... І ми таки станемо нормальною, цивілізованою демократичною країною! Я абсолютно упевнений в цьому. Мотиви - ті самі! Ми - красіві, круті, продвинуті і хороші! Смайлик «smile» І ще у нас - лелеки, Дніпро, Сула і "Ой на горі, та й женці жнуть!"... Тому інакше бути просто не може... Тоді, 24 роки не була незалежність... То була "бумага", проголосована прокомуністичною Верховною Радою... Справжня незалежність не починається з "усього", вона починається з "нуля"... Сьогодні... Через кров, піт, мозолі, могили... Не на параді, і не в парламенті... Навіть не у Страсбурзі... - В окопах донецького степу... Незалежність - дуже дорога штука... Але вона УЖЕ є у нас! Сьогодні у Венеції в одному з салонів Бієнале, є український павільон... В експозиції - великі, чорного кольору, дерев’яні намистини лежать на чорноземі... "Чорне намисто України" зветься ця "інсталяція"... Україна, що завжди ходила в накрасивіших у світі білих вишиваних сорочках і червоному намисті, - сьогодні у чорному намисті... Час такий... Але ми переможемо! Ми будемо! Бо Ми вже є! Нас не здолати! Слава Україні! Героям слава! З святом!
Наталія Петренко Сьогоднішній виступ Порошенка, з нагоди Дня Незалежності України, є вершиною його брехні і цинізму! 1). Ми пильно захищаємо кордони України ( вчора три колони військовою техніки, з РФ, зайшли на на нашу територію) 2). РФ закрила нам свій торговий простір ( фабрики,, Рошен,, процвітають у Липецьку, як і банки українських олігархів). 3).Ми спробуємо переглянути пенсії і зарплати українців.( зарплату нардепам не пробували підняти, а підняли незадумуючись). 4). Ми зміцнили нашу армію і забеспечили всім необхідним ( бійці латають броніки, ремонтують стару техніку,і думають, як пережити зиму). 5).Ми ніколи і нікому не віддамо української території ( Новоросія ще зрозуміє свою помилку, що без України вона ніхто). 6). Тільки Мирний план, від якого ми не відступим, приведе нас до перемоги ( жодного слова про Іловайськ, Аеропорт, Дебальцево і 10 тис.українців, що загинули у котлах, під час Мирного плану). 7).Жорсткі санкції змусять Росію задуматись ( Україна підписує торгові угоди з РФ, процвітає бізнес російських олігархів). 8). Дякуючи Міністерству Оборони, ми досягли успіхів в обороноздатності держави ( Коваль, Галітей, Муженко - своєю бездіяльністю знищили бійців в котлах і не понесли відповідальності). 9). Я не відміню загальної мобілізації ( військовий стан не оголошено. АТО справа силових структур). І жодної згадки про загиблих, співчуття родинам.
О! Скрєпно, як Ромко каже... 24 августа 2015 г. 14:06 Святейший Патриарх Московский и всея Руси Кирилл направил Президенту Украины П.А. Порошенко поздравление по случаю Дня независимости, отмечаемого 24 августа. Обращаясь к главе государства, Святейший Владыка отметил особую роль Православной Церкви в жизни Украины, и выразил надежду «на доброе взаимодействие органов государственной власти и Украинской Православной Церкви в интересах стабильности украинского общества». Церковь «продолжает призывать людей, имеющих различные взгляды, устремления и чаяния, к согласию, взаимному прощению и совместному труду на благо общей Родины», подчеркивается в послании Его Святейшества.