Через роки пливуть вінки У ніч купальську влітку Та крізь віки мандрівники Шукають диво-квітку. А я в минулому житті Знайшов її вогненну, Природи звуки золоті Проносяться крізь мене. Душею відчуваю я Цю музику чудову Та розумію солов’я Молитву вечорову. Зумів безцінний скарб знайти, Що серце відмикає, Бо квітне папороть для тих, Хто знає, що шукає.
ВІТАЮ ВСІХ ІМЕНИННИКІВ! 12 липня – день святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла. Називають його святом Петра. У цей час у багатьох районах України розпочинаються жнива. Звідси і походить народне вірування про те, що справа святого Петра – «жито зажинати». В одній з народних пісень святі Петро і Павло виступають плугатарями, вони орють поле під осінній засів: «Святий Петро за плугом ходить, Святий Павло волоньки водить, А сам Господь-Бог пшеничку сіє, А святий Ілля заволочує». В старі часи в Україні до свята Петра і Павла готувались як до великого свята. Білили хату, оздоблювали стіни оселі рушниками, прибирали на подвір’ї. А, вранці святково прибрані вирушали в церкву. Цього дня пригощали усіх мандриками (пампушки печені з пшеничного тіста, яєць і сиру). Чому ці пампушка називали мандриками? Вважалось, що їх назва походить від того, що святі Петро і Павло, мандруючи по світу їли «мандрики».
Вітання! Сьогодні день системного адміністратора! Вітання всім!! Всіх зі святами! Кожен день - це свято! Ми самі є будівниками нашого життя. Тому дій і отримуй задоволення! А ще більше радості ти отримаєш, коли виграєш 100 грн на мобільний)) ЗА просте заповнення анкети) Переходь на сайт Elnino.com.ua і приймай участь у розіграші поповнення))
Дорогі, любі Наталочки, Натусічки, Натуськи, Натки! Зі святом нас, з днем Ангела! Мирного неба над головою, Божого благословіння, палкого кохання, міцного здоров"я, усіх благ та здійснення найзаповітніших мрій! В іменини для Наталки, Сині зацвіли фіалки, Сині,як шматочок неба, В житті кращого не треба, Трішки настрою веселки, Тьохкали щоб соловейки, Щоби жити було мило, Щоб тебе усі любили! Вітаю з іменинами Наталі!
Карабіне, у вас ще 1 година і 45 хвилин в запасі, що встигнути привітати Бо деяким особам певно прийдеться нагадувати, як завжди
А ті хто з олувками? Нєрвно курять всторонкє? Аліас, Левко, Артобстрєл і всі хто десь колись щось та й малював - з святом вчорашнім вас!